expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, January 22, 2012

Blogger femes singgah blog saya! Thanks Cik Jejariruncing!^^

Salam semua..:) Tengah watpe tu? Tidur lagi?? Hello, wake up wake up! Walaupun hujung minggu, tetap kena bangun awal pagi. Baru sihat dan segar! ^^

Tadi jalan-jalan kat blog Cik Jejariruncing a.k.a Elia (ex-tunang goalkeeper Khairul Fahmi : bagi yang tak kenal ler). Hari tu saya join one of the segment anjuran beliau. Tak sangka dia datang jenguk dan jawab 3 soalan cepumas yang saya bagi! Seronok sangat-sangat. Hehe. Walaupun dia blogger femes tapi tak sombong, sudi gak datang ke blog-blog newbie macam saya ni. Terharu beb!!=') [over!!!]

Nak tahu apa soalan yang saya tanya beliau? Boleh tengok entri INI. So, ni jawapan Cik Elia.......


Kelakar juga Jejariruncing ni. huhu. Part yang paling best bila beliau follow blog saya! hehe.. Pape pun saya memang salute lah dengan semangat beliau masa hadapi krisis dengan goalkeeper Malaysia yang hot Khairul Fahmi Che Mat. Orang biasa pun mesti sangat sedih apetah lagi orang yang femes macam beliau. Now, Alhamdulillah beliau pun makin ceria dan semakin comel dengan imej bertudung. Hopefully dikekalkan imej sebegitu.. Amin.:)


Disebabkan segmen ni juga follower saya pun bertambah. Sebab Cik Elia senaraikan blog-blog yang dilawatinya dalam entri beliau di SINI. Link blog saya di nombor 5.=) Hari-hari dapat komen dari follower baru. Alhamdulillah sangat-sangat. Thank you so much sebab sudi jengah dan follow saya. InsyaAllah bila ada kelapangan saya akan blogwalking dan follow anda. Don't worry k!=)



Cik Misya : Bukan senang nak handle satu segmen blog.

2 comments :

nurmujahidah said... Reply To This Comment

tahniah awak!! :D

Pn. Sheila said... Reply To This Comment

hehe... sama sonok ngn akak... gd luck k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...