expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, January 21, 2012

Calling for votes!! Cepat LIKE gambar saya! huhu...

Salam semua.. Panggilan untuk mengundi! Hehe.. Saya join contest lagi! 
"BROGA HILL TALENT SEARCH" 
Give me your support by voting me in this contest ya!^^ Anda nak join pun boleh.. Sila baca syarat dalam gambar di bawah ok.


Please hulurkan 1 minit untuk undi saya k! hehe.. Tak susah pun.. Kena ada akaun facebook je. Camne nak vote saya? 

Mula-mula klik page Online Hijab Boutique dan LIKE


Done? Next, korang klik pula link gambar saya dan LIKE

Makesure korang like gambar yang betul macam kat atas ni tau. 

Saja je mencuba.. Bosan plak bila tak join contest. Ada peluang apa salahnya kan?

UNDI SAYA TAU!

Thanks!


Cik Misya : Larat ke saya nak panjat Broga Hill tu? Mahu semput before sampai puncak.:p

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...