Cayang korang semua!!

Owh, diriku dilanda kebosanan dan mengantuk teramat sangat. Semalam tidur macam biasa je kot. Takdelah lewat sangat. Aku bersilat dalam mimpi agaknya kot. Ngehehe... Rest kan minda jap.. On PhotoScape, apa lagi, godek-godeklah gambar yang ada..  Hasilnya....

Just simple sweet smile from me.. Pinky girl!! hehe..

Cayang korang!!(~_^)

Thanks atas sokongan anda terhadap saya.. Cett ayat macam artis la pulak.;p 

Gambar ni diambil selepas runaway show kat Summit USJ hari tu. Gi minum-minum ngan Incik J, saja tangkap gambar guna kamera hp. Nice make-up from Abg Bart Gustov. Memang dia sangat happy go lucky. Sepanjang make-up ada je lawak dia wat. huhu..



Cik Misya : Ramai ternanti-nanti bila saya akan buka braces.. Ngeee....;)

Comments

  1. salam Along...

    eheheh... nak tanya le Along tau dak mana-mana jurukamera yang ada amik utk outdoor potret keluarga? tq ye

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam.. cam tau2 je sy mmg along. hehe..

    em photographer mmg ramai.. nanti sy try share.. tak pun cuba view tab 'portfolio' atau 'promotion' kat bahagian atas blog sy ni. sume gambar2 sy diambil oleh photographer yg mmg wat shoot mcm2 termasuk family outdoor.:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts