expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 11, 2012

Cayang korang semua!!

Owh, diriku dilanda kebosanan dan mengantuk teramat sangat. Semalam tidur macam biasa je kot. Takdelah lewat sangat. Aku bersilat dalam mimpi agaknya kot. Ngehehe... Rest kan minda jap.. On PhotoScape, apa lagi, godek-godeklah gambar yang ada..  Hasilnya....

Just simple sweet smile from me.. Pinky girl!! hehe..

Cayang korang!!(~_^)

Thanks atas sokongan anda terhadap saya.. Cett ayat macam artis la pulak.;p 

Gambar ni diambil selepas runaway show kat Summit USJ hari tu. Gi minum-minum ngan Incik J, saja tangkap gambar guna kamera hp. Nice make-up from Abg Bart Gustov. Memang dia sangat happy go lucky. Sepanjang make-up ada je lawak dia wat. huhu..



Cik Misya : Ramai ternanti-nanti bila saya akan buka braces.. Ngeee....;)

2 comments :

Fuuhhhh la la ..... said... Reply To This Comment

salam Along...

eheheh... nak tanya le Along tau dak mana-mana jurukamera yang ada amik utk outdoor potret keluarga? tq ye

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

waalaikumsalam.. cam tau2 je sy mmg along. hehe..

em photographer mmg ramai.. nanti sy try share.. tak pun cuba view tab 'portfolio' atau 'promotion' kat bahagian atas blog sy ni. sume gambar2 sy diambil oleh photographer yg mmg wat shoot mcm2 termasuk family outdoor.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...