expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 11, 2012

Di sebalik tabir: Photoshoot baju pengantin Sentuhan Nadhira.. Menggigil kot!!

Salam semua.. Sebelum ni saya ada umumkan tentang kemenangan saya dalam contest Pencarian Model Butik Pengantin Sentuhan Nadhira. Anda ingat lagi? Takpelah kalau tak ingat, saya bukan artis famous pun nak diingat-ingat. hihi statement sentap kah? haha, takdelah gurau je..;)

Alhamdulillah Kak Nadhira dah invite saya dalam satu sesi photoshoot untuk butik pengantinnya di Banting. Excited sangat-sangat nak shoot!! ^^ 1st time dapat shoot dengan busana pengantin yang lengkap. 5 pasang lak tu. Semuanya design-design baru. Masuk-masuk je butik, rambang mata semuanya cantik-cantik!! Before start shoot, tangkaplah gambar kenang-kenangan dalam butik ni. So, dipaparkan di sebalik tabir shooting dengan Butik Pengantin Sentuhan Nadhira...



Baju gaun pun ada! Tapi seksi, saya takleh pakai. hehe...


Inilah design baju yang saya paling admire.. Tersenyum kambing! hehe...

Sedang bersiap-siap... Memang busana pengantin agak rumit untuk digayakan. Macam-macam aksesori dan pin kena pakai. huhu. Thanks to Kak Liza untuk make-up yang cantik..:)




Now ready for photoshoot!! Photog by Littlestars Photography.. (Abg Ardha)
Best dapat kerjasama ngan abg photog ni. Walaupun pro, dia tak sombong bagi tunjuk ajar camne nak pose. Maklumlah saya 1st time shoot pakai baju pengantin lengkap, gigil gak kot! haha..



Baju yang saya admire sangat tu rupanya one of the baju yang saya kena pakai untuk shoot. Happy giler!! hehe..


Tuu dia.. Beraksi depan kamera...;) Menggigil gak pose masa ni.. Aura baju pengantin agaknya.. hehehe..


 
Final wardrobe... Light pink.. Sweet kan? hehe.. 

With my best friend forever... Thanks temankan shoot dan tangkapkan gambar-gambar ni.:)

After shoot... Di luar butik..

Lapar... Singgah makan jap pastu pulang ke rumah....

Nanti bila dah dapat semua gambar, saya akan upload dalam blog k.. Nak tengok sikit-sikit pun boleh dah..:) Just go to the facebook page Butik Pengantin Sentuhan Nadhira..

Cer teka gambar siapakah di profile page ni? hehe... Tunggu saya upload dalam entri akan datang ya..:)


Cik Misya : Lepas ni ada sesi outdoor plak.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...