Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing!!


Salam semua.. Em tadi masa belek-belek dashboard, terpandang satu entri from blogger famous Cik Elia a.k.a Jejariruncing. Dah lama saya tak join any kind of contest or blogger's segment. Asyik-asyik update portfolio modelling. hehe. So, saya joinlah segmen yang dianjurkan oleh Jejariruncing ni. :)

Next.. Market3x...!! Hehe.. Blog saya ni nak kata menarik, bolehlah kot. huhu. Saya selalu juga jengah blog Jejariruncing then terpampang koleksi  foto-foto kesayangannya dalam bidang modelling. Maybe dengan menerjah blog saya ni, dapatlah kami berkongsi-kongsi tips sebagai seorang model. I'm still newbie. So, memang rasa bertuahlah if Jejariruncing singgah blog saya ni dan jadikannya sebagai inspirasi beliau dalam berfesyen tetapi masih mengekalkan imej bertudung.:) Jemput datang ye Cik Elia.

Ok2! Still have about 1 hour to finish this entry. Cik Jejariruncing juga bagi chance untuk bertanya 3 soalan. huhu. Nak tanya apa ya? Seganlah.. huahua [gedixxx] ;p Maklumlah beliau blogger yang femes. Ok2, serius! Soalannya..

1. Dalam usia yang muda, cik Jejariruncing tabah harungi dugaan especially masa putus tunang ngan KFCM. (bukan nak ungkit tau). So, saya sangat kagum dengan semangat dan kematangan beliau. Apakah tips untuk jadi camtu?

2. Sebagai seorang yang dikenali, bagaimana Cik Jejariruncing mengekalkan kecomelannya? hehe..

3. Sudi tak follow blog saya? hehe...;)

Soalan-soalan ni nampak cam mengarut tapi kalau difikirkan secara positif, leh dapat jawapan yang terbaik. Cewah! Tak jawab pun takpela, yang penting Cik Jejariruncing sudi menjengah blog saya ni. huhu..

Ok done! At least, mencuba.. Right? So, for those who interested to join this segment, click je banner atas tu untuk terus dibawa ke entry asal segmen di blog Cik Jejariruncing. Apa ganjarannya? Cer tengok apa kata beliau...

"- Saya akan listkan nama blog beserta link anda di entry saya yang seterusnya.
- Kita semua dapat ramaikan kawan dan ini membuka ruang untuk naikkan trafik blog anda.
- kepada the top 3 bloggers yang entrinya berjaya menarik hati saya, blognya akan saya review dan dia akan dapat FREE 24hours sticky post untuk promote blog dia kt my blog."


Menarik kan? Walaupun simple tapi jika kita yang bertuah mesti rasa sangat dihargai.^^ Selamat mencuba ya kawan-kawan..=)


Cik Misya : Ramai kata jari saya macam baby sebab halus sangat.;p

Comments

  1. salam ziarah!!
    waa... model muslimah ye? best2.. ok ok time utk jwb soalan pekse..huhu

    1. *gulpp* hehe..Alhamdulillah sy diberi kekuatan dalaman utk mengharungi ujian di usia muda. tips? percaya pada segala dugaan itu ada hikmahnya dan sentiasa pandang ke hadapan ;)

    2.aiyooo..comel ke? hmm.. xtau la.. maintain buat 'peace' setiap kali bergambar kot ;p.. hehe..xdela..just be urself and be happy no matter what. senyuman buat kite nmpk muda remaje(perasan)

    3.heee.. awk xsuruh pon kite dh follow awk dlu dh ;)

    ReplyDelete
  2. Salam.. Weeeee tq2 for visiting my blog. huhu.. ok akan ambil tips kamu utk jalani kehidupan. tq3x!!=)

    ReplyDelete
  3. salam kenal ~ BW dr segmen neh
    done folow u :)

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama, dah follow blog awk :)

    meh laa dtg jenguk kite pulaa, follow la skali kalau sudi yer ^^

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

    thx.

    ReplyDelete
  5. HAI :)
    biha datangg blog awak :)
    blog yg cantik!
    SELAMAT BERBLOGGING :)
    http://beihamat.blogspot.com/2012/01/jenjalan-bersama-jejariruncing.html

    ReplyDelete
  6. nice blog...blog walking...follow ur blog..follow blog sy juga yer... salam perkenalan

    ReplyDelete
  7. Nice blog.. Sudilah singgah di blog kami.. Kini kami lancarkan promosi Y.E.S dgn hrga yg HEBAT!!!
    be our follower tooo....

    ReplyDelete
  8. singgahh sini dri segmen yg sama.. hepi blogging fren! ^___^


    http://mizznana11.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

    ReplyDelete
  9. salam... dtg dr segmen sama... yuhuuu

    ReplyDelete
  10. Thanks semua cos sudi singgah..:) InsyaAllah if ada masa, saya jenguk-jenguk blog anda pula..^^

    ReplyDelete
  11. Hai.Datng dari segmen yg sama..Kalau sudi meh la jenguk blog saya pulak:))
    http://disiniadaceritera.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

    ReplyDelete
  12. hai..akak.salam perkenalan.dila singgah sini dri segmen yg same n follow skali..:)

    http://dieylashaza.blogspot.com/2012/01/segmen-jenjalan-bersama-jejariruncing.html

    ReplyDelete
  13. Dtg melawat dr blog c jejariruncing...gudluck,done following appreciate if follow me back.....:-)

    ReplyDelete
  14. Dtg melawat dr blog c jejariruncing...gudluck,done following appreciate if follow me back.....:-)

    ReplyDelete
  15. hii~ kite jenguk awak dari blog jejariruncing :)
    bestenye jd model muslimah.
    nak jugak..huuuu ~

    hati-qaseh.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. cntiknye blog...!salam kenal =))

    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

    ReplyDelete
  17. Tq semua sebab sudi singgah. Nanti bila2 sy free, sy bw anda sume k.:)

    ReplyDelete
  18. wahhhh macam mana mak dara boleh terlepas segmen dari anak saudara mak dara sendiri ni.. Huhu pada Elia jangan marah ek.. aunty terlepas pandang le segmen ni.. jangan majuk tau hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts