Mari sertai Pencarian Model Butik Mama Pusingan ke-3!

Pencarian Model BUTIK MAMA Pusingan ketiga kini sedang bermula!! Jom hantar penyertaan sekarang!! Kaedahnya, sila lihat gambar di bawah..


Kali ni aku ingin mencuba nasib.. Alhamdulillah aku tersenarai dalam shortlisted peserta Pencarian kali ini!!

Thanks Kak Ainna who gives me opportunity to join again in this competition. Ramai gak yang hebat-hebat terpilih. Aku sangat merindui untuk shoot bersama Butik Mama. Kalau ada rezeki untuk pencarian ni, Alhamdulillah... Untuk shopping di Butik Mama boleh layari http://www.butikmama.com.my atau dapatkan maklumat lanjut tentang Butik Mama di laman facebook

Kenangan.. 1st time shoot dengan butik yang sangat terkenal...:)


Cik Misya : Tengah cari idea camne nak gayakan Selendang Zulaikha yang sangat gojes tu. huhu...


Comments

  1. dulu penah gk simpan cita2 nk jadi model.. tapi seb bek cepat2 sedar diri.hahaha...tak layak sye x cantik cam aimi.huhu.

    ReplyDelete
  2. @athirah: jgn cakap mcm tu syg.. tiap org ade kelebihan & kekurangan. sume org ade kecantikan tersendiri.. cuma rezeki dan takdir masing-masing yg berlainan. InsyaAllah kamu akan berjaya dalam bidang yg kamu ceburi..:)

    ReplyDelete
  3. aimi...saya nak jdi model...boleh tlg x...

    ReplyDelete
  4. Fazura : tolong camne tu dear? maybe this entri boleh bantu kamu utk jadi model..:)
    http://mesyabizstar.blogspot.com/2011/12/bagaimana-aku-boleh-jadi-model-jom.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts