expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 4, 2012

Mari undi artikel saya dalam pertandingan Karya Terbaik Majalah Warisan Chanteq!!

Salam semua... Setelah sekian lama tak buka emel tup-tup dapat 1 emel best! huhu... Apakah??;) Maaf ye, ni bukan emel daripada stalker. huhu..


Rupa-rupanya emel tentang artikel aku di Warisan Chanteq Online Magazine terpilih untuk dinilai sebagai Karya Terbaik dalam pertandingan Karya dan Penulisan WC 2011..!! Syukur Alhamdulillah.. Actually aku hantar 2 artikel tapi yang ni terpilih. Penilaian akan dibuat berdasarkan undian LIKE pada artikel dan markah daripada juri profesional. This is my first time aku mencuba nasib as writer. Gara-gara terpilih sebagai finalis Gadis Warisan, maka aku pun memaksa otakku memerah idea penulisan artikel tak seberapa ini. Maybe sebagai info asas bolehlah kot. :)

So, pada mereka-mereka yang meminati tarian ZAPIN tapi tak tahu langsung apa ke benda tarian ZAPIN tu, cer baca artikel ini sebagai pengetahuan am anda. Klik SINI untuk membaca. Kot-kot lepas ni minat nak belajar tarian zapin pula.:)

Dah baca? Ramai tertanya-tanya macam mana nak LIKE? Ok mudah saja...Di bahagian bawah artikel ada kotak kelabu.. Lebih mudah tengok gambar bawah ni untuk cari mana button LIKE.


Dah like? Thank you so much atas sokongan anda! At least korang semua appreciate seni budaya warisan negara kita.:) Untuk senarai 11 artikel lain yang turut terpilih untuk dinilai boleh lihat di SINI.

Last date for voting adalah pada 14 Februari 2012! So cepat-cepat undi ya!^_^ 


Cik Misya : Nak belajar menari? Jom join ASKOPUTRA!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...