OMG! I'm in newspaper!!

Salam semua.. Just want to share this with you.. Jom beli paper Mingguan Siasah Edisi 20-26 Januari 2012. Ada gambar saya di situ..:) Ingat lagi entri saya tentang 'My First Catwalk'? So, leh baca artikel penuh dalam paper ni.

Alhamdulillah 1st time wajah saya penuh masuk paper. Kalau anda tak percaya, silalah beli paper ni ya.:) Thanks to reporter dan photographer yang sudi masukkan gambar saya ni.^^

Ni saya masukkan lagi beberapa gambar kenangan event tersebut.


Sesi make-up dan lilitan tudung.. Thanks to Abg Bart yang siapkan saya. huhu. 


Yeah, ready for catwalk! Hehe..


With supermodel Kak Wan Robiah. Cantik kan dia? Winner 1st runner kategori Mrs.:) 


Dah macam Miss Universe plak.;p


Sesi memperkenalkan MUA dan hasil make-up.. Walaupun tak menang, we have done the best for that day!=)

Cik Misya : Paper lain ada ke nanti? huhu..

Comments

  1. wah...masuk paper..tahniah yee..hurm..nampak gojes u..sila2 lah jengok belog sy nati ye..

    ReplyDelete
  2. Thanks to you @noor Zaitul..:) InsyaAllah...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts