expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, January 22, 2012

Photoshoot : I'm married!! by Sentuhan Nadhira

Salam semua.. Saya kahwin? Hehe.. Belum lagi lah.. This is my new modelling portfolio wearing bridal costume by Butik Pengantin Sentuhan Nadhira. As i mention in my previous entry HERE, so saya paparkan beberapa gambar hasil dari photoshoot tersebut. Ada 5 pasang baju pengantin yang saya telah gayakan dan semuanya design-design baru!! Mana-mana pasangan pengantin yang tercari-tercari lagi baju pengantin boleh survey-survey butik ni ok! Ada promosi sehingga 31 Januari 2012!! ^^

Talent : Aimi Syahirah 
MUA : Kak Liza
Wardrobe : Butik Pengantin Sentuhan Nadhira
Location: Banting








Jom tempah sekarang pakej perkahwinan dengan Butik Sentuhan Nadhira!!
Promosi akhir tahun 2011 dilanjutkan sehingga 31 Januari 2012!!


Maklumat lanjut boleh ke blog Butik Pengantin Sentuhan Nadhira atau click banner di bawah untuk ke fanpage facebook.




Cik Misya : Nak shoot kejap je. Nak bersiap punya lama. huhu..

1 comment :

Cik Albab said... Reply To This Comment

Kelentit dah gatal sangat, kahwin lah cepat2. tak payah nak menggatal sangat.

cari lagi pakwe yang muda sangat, mulalah duit tak cukup, sibuk bawak anak dara orang ke hulu ke hilir! ini ke contoh calon suami yang terbaik pada diri awak aimi?? dah elok2 ada pakwe yang lagi lebih baik dari sekarang, tetapi buat perangai tak senonoh, padan mukalah lelaki itu tinggalkan awak! sadis betul!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...