expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 11, 2012

Studio 88.. Apakah yang berlaku di sana?

Salam semua.. Sebelum masuk tidur malam ni, saya nak share satu lagi kisah di sebalik tabir sesi photoshoot yang saya join. Cuma yang ni berlainan sikit sebab dirangkumkan dalam video pendek oleh organizer. Actually ni adalah semasa assignment pertama Pencarian Duta KrulMatric Photography & Videography 2011 di Studio 88, Sungai Buloh.. Entrinya boleh tengok di SINI. Dalam video pendek ni, dapatlah korang lihat suasana kami melaksanakan tugasan bermula daripada pendaftaran sehingga sesi photoshoot. Dapatlah saya berkenalan dengan ramai kawan baru dari kalangan talent, photog, krew dan orang kuat KrulMatric sendiri.:)

Jom tengok apa yang berlaku semasa assignment ini!!


Meriah kan? Gambar saya tak banyak.. Dari belakang je. huhu.. Kalau korang perasan, saya muncul di awal-awal babak tapi tak pandang kamera. [Minit 0.24 dan 0.33] 

Nak tengok hasil photoshoot saya? Boleh view di SINI

Abg photog ni sangat istimewa.. Dia insan istimewa (kudung sebelah) tapi masih mampu snap gambar terbaik. Syabas!=)

With adik-adik talent yang comel. Dorang siblings tau.. Lyna & Ayna...

Last session, outdoor.. Yang kelakarnya abg photog ni pun pakai braces. Dia kata masa terhad dan agak kecewa skit, tak dapat dia nak snap banyak-banyak sebab saya dapat bagi pose yang best-best..

So guys, wish me luck for this contest. Saingan sengit-sengit juga. Semua peserta nak berikan yang terbaik for every task yang diberi. Mesti penganjur pening nak pilih who will be the chosen one. huhu.. Good luck everyone!^^



Cik Misya : Bilakah result mahu keluar? Masih ada assignment yang menanti... Tunggu......


1 comment :

hazanis said... Reply To This Comment

bestnyer join photoshoot..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...