expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, January 11, 2012

To all bloggers, lets join this community group!!

Salam semua... Nak share 1 lagi community group dalam facebook untuk blogger-blogger seluruh Malaysia.. Created by blogger juga.. Mungkin melalui komuniti ni, korang leh tambah kenalan blogger dan saling bertukar-tukar link. Jom join group Kakiblog!
Dah jumpa group ni, join la k.. Saya pun join tau. =)


Em setelah beberapa lama berblogging, saya nak buat sedikit penambahbaikan semasa berblogging.. Antaranya:

1. Menggunakan kata nama diri "saya". Sebelum ni saya bahasakan diri dengan perkataan "aku". Now, saya akan cuba lebih istiqamah menggunakan perkataan "saya". Sopan sikit kot kan?

2. Sentiasa memulakan entri dengan ucapan salam. Ya, itulah sebaik-baiknya. Kadang-kadang saya lupa nak ucap salam. Jadi, dengan ucapan salam, saya dapat mendoakan kesejahteraan korang dan apabila korang membacanya pun, kira mendoakan kesejahteraan untuk saya juga. Indahnya Bahasa Arab tu kan?=)

3. Will try to post entry dengan lebih kerap. This one, saya tak dapat janji lah. Sebab terdapat kekangan-kekangan tertentu. Kerja, masa dan sebagainya. InsyaAllah selagi ada masa terluang, saya kan sentiasa update. Follower bertambah-tambah, takkan entri nak berkurang pulak kan? huhu... InsyaAllah..:)



Cik Misya : Ada sorang follower ni, rajin baca dan komen entri saya. InsyaAllah saya akan buat entri khas sebagai penghargaan jadi follower setia saya. Siapakah yang bertuah tu? Tunggu...:)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...