Saya kembali ke sekolah!!

Salam semua.. Just want to update my new modelling portfolio. Kali ni tema yang berlainan daripada tema-tema sebelum ni. Tema "Kembali ke Sekolah!!" Atau dinamakan "Back to School"! Huhu dah nama pun ala-ala budak sekolah, so saya berphotoshot ala-ala pelajar sekolah. Dan yang paling istimewa saya berkolaborasi dengan seorang selebriti bergelar chef khas daripada rancangan Masterchef Malaysia!! Siapakah dia??;)) Jom tengok hasil photoshoot shoot ini!

Talent : Aimi Syahirah feat. Zahin Othman (Masterchef Malaysia)
MUA : Aimi Syahirah
Photog : Fizz Zam ( Iszsudirman Photography), Sham Shamsul, Mnz Karamy
Theme : "Back to School"
Wardrobe : Aimi Syahirah & Zahin Othman (Masterchef Malaysia)
Location : "Secret Place" at Cyberjaya (hehe..)

:
:
:
Sebuah kisah tentang seorang pelajar sekolah yang comel tetapi bercita-cita tinggi.. Cewah!;p













Dipertemukan dengan seorang abang Form 6.. Nak study ke apa ni?? huahua...


Wah, ini sudah lebey!! huhu..



Babap karang!!;)


Saya nak study bukan nak bercinta...;p


 Memang nak kena belasah betul-betul! haha..
Huh, padan muka!!;p hehe..

-TAMAT-
:
:
:
:
:
:
:
The making of... 




Thanks to Fizz Zam yang sudi invite saya jadi talent dalam photoshoot ni. Sesekali menampilkan tema lain daripada yang lain memang menarik. Alhamdulillah ramai yang suka hasil shoot ni. Thanks also to Zahin yang sudi berkolaborasi dengan saya. Dia femes ok! Leh like fanpagenya di SINI


Cik Misya : Seronoknya bila teringat zaman persekolahan.. :)



Comments

  1. la ngan Zahin rupenyer.best2.suke tgk photoshot nie..aja bagi 10/10.cantik la..

    ReplyDelete
  2. serius suka tgok semua picture-2 akak cantek .. and ny larr entri miera paling suka sebab miera pengawas sekolah .. so ligik larr kalau pengawas garang .. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts