expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, April 13, 2012

Pencarian Model Tudung Qaisara || Undi saya ok!

Salam semua.. Lamanya tak update blog.. Busy teramat sangat! Dari satu negeri ke satu negeri saya pergi sampai jatuh sakit kat seminggu. Ni pun tak berapa sihat juga ni. Doakan saya cepat sembuh ya kawan-kawan. Nanti saya update aktiviti saya sepanjang kesibukan saya k. 

Now nak promote satu contest Pencarian Model Tudung ni. Dianjurkan oleh Empayar Siti Murni (ESM).. Saya pernah join siri Tudung Maharani tapi nasib tidak menyebelahi saya untuk ke peringkat seterusnya. Tanpa putus asa saya join pula Tudung Qaisara. Berkonsepkan bunga-bungaan berwarna-warni dan mempunyai 3 design berbeza. Jom tengok pic saya dan sambil-sambil tu undilah ya!=)

Cantik tak tudung ni? Dalam banyak-banyak warna, saya paling berkenan dengan biru turqoise ni. Ramai yang kata aura saya naik if saya pakai baju or tudung berwarna turqoise sedangkan my favourite colour adalah PINK! huhu.. So, mari undi saya k!

Kaedahnya seperti biasa kenalah masuk account facebook anda dahulu.
Done? 
Ok, now go to the fanpage TUDUNG ESM and click LIKE
Then, click HERE to go to my photo and click LIKE.

Done both steps? Great!! Thanks so much guys! Hopefully ada rezeki kali ni untuk ke peringkat seterusnya. Sampai Uni pun beria-ia ajak join. hehe.. Jom shopping Tudung ESM dan anda juga berpeluang sertai pencarian model macam saya!!=)


Cik Misya : No. 25 ada 'ong' tak?? hehe

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...