expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 6, 2012

Baru dapat berblogging guna Tablet!

Salam semua.. Yeay.. Alhamdulillah akhirnya saya dapat berblogging menggunakan tablet kesayangan saya ni!! Huhu. Saya download satu application melalui Google Play then dapatlah saya menulis entri terkini melalui tablet saya.
Selalunya saya terpaksa tunggu online guna pc barulah dapat update entry. Yang check email dan komen2 dalam blog pun admin saya. Huhu. Agaknya saya ni dah ketinggalan kot sebab baru tahu boleh berblogging melalui android!! Wakaka..
So far saya hanya menulis dan selebihnya admin yang uruskan. Alhamdulillah semakin mudah tugas saya. Dapatlah saya update sesuatu dengan lebih cepat. Pape tindakan pun lebih terkawal.
Oklah apa ntah saya merepek ni. Huhu. Nak ready for buka puasa hari ni. Selamat berbuka ya kawan-kawan!:-)

Cik Misya : Dah lama tak merepek.

2 comments :

Pn. Sheila@CC said... Reply To This Comment

wow... seronoknyer... senang nak bawa mana2 kan...hehe

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

huhu betul Pn. Sheila.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...