expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, August 26, 2012

Contest "Nak Duit Raya Cik Misya!!!"

Assalamualaikum semua.. Masih mood Raya lagi kan? Haa ni Cik Misya nak habaq mai ni. Tadi test-test power tanya member-member blog kalau saya wat contest, setuju tak? Ramai yang setuju sebab pemenang bertuah akan dapat hadiah duit Raya daripada saya!!=) Sape taknak kan? Duit Raya yang saya nak bagi bukan biasa-biasa punya. Siap sampul Edisi Terhad wajah saya lagi!;) So sape-sape yang ada blog berminat nak join, syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut: 

1) Mestilah jadi follower saya!=)

2)  Buat satu entri special bertajuk "Saya nak duit raya Cik Misya!!!" Then, story lah dengan kreatif tentang kisah ANDA & DUIT RAYA. Tak kisahlah pasal pape pun tapi ada kena-mengena dengan duit raya. Gi serbu uma jiran mintak duit raya ke, beli basikal dengan duit raya ke, duit raya terkoyak ke, or anything about duit raya.:)

3) Tanya 1 soalan cepumas untuk saya, nanti saya akan jawab. Tak kisah lah apa-apa pun tapi bukan soalan berbentuk aib atau provokasi atau bersifat terlalu peribadi. ;) Then, ucapan Hari Raya anda yang paling kreatif!

4) Copy gambar di bawah dan masukkan dalam entri anda. Kemudian link kan ke blog saya. Kalau tak boleh copy, print screen pun boleh. hehe



5) Tinggalkan link entri ke ruangan komen di bawah. Nanti saya akan datang mengunjungi blog anda untuk memilih 3 entri yang terbaik sebagai pemenang. 

6) Tarikh tutup contest ini adalah pada 31 Ogos 2012 tepat jam 12.00 tengah malam. Pemenang akan dihubungi secepat mungkin untuk pemberian hadiah. 

Mudah kan? Susah? huhu Siapa usaha, insyaAllah ada la rezeki untuk anda. ;) Ramai berebut nak sampul duit raya ni tapi saya tak dapat bagi semua sebab bilangannya sangat terhad. So, 3 orang bertuah yang paling kreatif, akan menerima duit raya bersampul istimewa ni..:) Selamat mencuba!


Cik Misya : Jumlah duit raya dirahsiakan.

48 comments :

Minah Sepet said... Reply To This Comment

dalam sampul tuu ade duit raya tak ? hihihi

nabila biela said... Reply To This Comment

akak..nk join..jap,nak wat entry nih..hehe

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@Minah Sepet hehe of course la ade syg. berapa tu dirahsiakan.;)

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@nabila biela hehe ok yunk. ajak kwn2 lain join ya.:)

nabila biela said... Reply To This Comment

akak..da ciap dah entry sy..jemput bace yew bos..hehe http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Minah Sepet said... Reply To This Comment

nak join . esok saya bgi link entry eh . nk kene korek balik minda-minda nie tentang kenangan raya dulu-dulu . hehe

zainul zaki said... Reply To This Comment

owrite ni link nya ya cik misya,,selamat menilai,,hehe,,yang lain boleh lah follow blog saya ye,,,salam kenalan untuk semua..

http://crazybeed.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

mana yang nak follow ni link family saya,,thx ya
http://institusiomar.blogspot.com/2012/08/zainul-senarai-ahli-keluarga.html

cik yuyu said... Reply To This Comment

TQ invite.. Insyaallah lau free yuyu join..

Pn. Sheila@CC said... Reply To This Comment

Salam Aidilfitri, akak join...

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

zulhilmi tempoyak said... Reply To This Comment

perghhh... mohon share sket brapa henget dlm tu.. hehehe

gadisworld said... Reply To This Comment

Chik as join juga contest chik misha :)

http://pintuhati.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-rayer-dari-cik-misya.html

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said... Reply To This Comment

saya join.... hehe
http://iiiiiima.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misha-amboi-caps.html

Asikin Izas said... Reply To This Comment

Selamat Hari Raya Cik Misya...:)

http://asyikmaiburogu.blogspot.com/

aku eryati said... Reply To This Comment

wah menarik ni..nak la...harap2 malam ni sempat buat entri

mimie.. said... Reply To This Comment

salam..selamat berkenalan :)
saya join ye..

http://mrsfadzlyanagacontest.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

moga ada rezeki buat saya..amin~
mekaseh dear :)

Azriff Aziz said... Reply To This Comment

nak buat tu tak susah,,nak tanya tuan tanah ni,,no.3 tu tak berapa paham la,,boleh jelaskan lagi tak,,soalan macam mana??

macam nak try kontest ni..

MamaEma said... Reply To This Comment

menarik..tp kena tunggu idea dtg dulu..INSYAALLAH

Azriff Aziz said... Reply To This Comment

wah. menarik ni..tgk gua nak karang entri untuk miss misya ni. hehehe

[PCL] said... Reply To This Comment

assalamualaikum...slmt hr raya :) sy join :

http://www.pakciklie.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

boni kacak said... Reply To This Comment

wah.cantiknya sampul duit raya tu.

Mohd Lokman Bin Ramli said... Reply To This Comment

terima kasih sebab jemput.. kalau ada masa saya join.. ^_^

ain vanilla said... Reply To This Comment

ain join ^^

http://aenvanilla.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-dari-cik-misya.html

Azriff Aziz said... Reply To This Comment

gua punya,gua akan hantar 15 minit sebelom tarikh tutup, :) harap cik misya bersedia dengan bekalan mentaliti sihat walfiat disamping, bermindakan kreativiti yang tinggi. heheheh :)

#kasi saiko sikit competitor yang lain,hehehe

Si Matatajam said... Reply To This Comment

M join yek http://mymatatajam.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html..harap Ada la rezeki M kat sini...

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

Join http://msvelentine.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

eqbal zack said... Reply To This Comment

Assalamualaikum,
Abg eq buat kunjungan balas di blog aimi.
Menarik dan cantik sampul tu. Memang bertuah siapa yg dpt! hehe

ct cheery said... Reply To This Comment

saya join ni...

http://ctcheery87.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Azee Hana said... Reply To This Comment

salam..baru je tertengok contest ni,,teringin nak try...ni link nye..http://azievanilla91.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
harap2 ade rezeki..hee

nanakimie said... Reply To This Comment

nana join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Sue PeLik said... Reply To This Comment

Join!!!

http://cintasuriya.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

saya join :

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

mumui said... Reply To This Comment

join
http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Waniwisy said... Reply To This Comment

Salam Cik Misya. Saya join juga! Kalau sudi follow saya oke!

http://waniwisy.blogspot.com/2012/08/17-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

muja join,, tq for inviting.. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

shigellazoster said... Reply To This Comment


saya da join... :) thnks coz invte
http://reflisea.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Oshin said... Reply To This Comment

join !

http://gurlgemini.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Salam semua.. Terima kasih buat semua yang sudi join contest saya yg tak seberapa ni. Ngee..^^ Cuma ada beberapa contestant yang selepas disemak masih tak mengikut syarat iaitu tak menjadi follower saya. Selagi tak ikut syarat, blog anda takkan terlist dalam entri http://www.aimisyahirah.com/2012/08/updated-senarai-peserta-contest-saya.html So, cepat-cepat follow ya!;)

Nabila Medan said... Reply To This Comment

nabila join!
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Fara Chew said... Reply To This Comment

selamat hari raya.. dtg cni nak duit raya.. ekekek =) join...

http://farachew.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

::NureeN:: said... Reply To This Comment

join

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, is dah join dan is dah follow blog Misya, ini entri pasal cerita segmen dan cerita is dengan duit raya. tak dapat duit raya pun tak per janji kita semua boleh berkenalan antara satu sama lain,

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

cik kiera said... Reply To This Comment

kiera join . hope bertuah :)

http://iralone09.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

cik kiera said... Reply To This Comment

saye da follow awak yea ..
cik kiera follower ke 460 :)

Dianaa said... Reply To This Comment

thanks invite tp FD tak reti nak buat entry kreatif la. good luck utk yg join :)

Najla Najihah said... Reply To This Comment

Nak join! Nak join jugak! Hikhok,,
Tumpangg lalu~ Najla mahu lalu~
Terima kasih sudi invite Najla :)
http://najlanajihah2.blogspot.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html

Fynaz Shamz said... Reply To This Comment

Salam :)

Join Contest kat sini !

http://fynazshamz.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

FaTiMah aZ-zArAh said... Reply To This Comment

http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Nur Liyana said... Reply To This Comment

Salam.
Bagi yang ada blog
dijemput untuk menyertai GA kami di:-
http://homestayskudaijohor.blogspot.com/p/ga-homestay-alya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...