Contest "Nak Duit Raya Cik Misya!!!"

Assalamualaikum semua.. Masih mood Raya lagi kan? Haa ni Cik Misya nak habaq mai ni. Tadi test-test power tanya member-member blog kalau saya wat contest, setuju tak? Ramai yang setuju sebab pemenang bertuah akan dapat hadiah duit Raya daripada saya!!=) Sape taknak kan? Duit Raya yang saya nak bagi bukan biasa-biasa punya. Siap sampul Edisi Terhad wajah saya lagi!;) So sape-sape yang ada blog berminat nak join, syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut: 

1) Mestilah jadi follower saya!=)

2)  Buat satu entri special bertajuk "Saya nak duit raya Cik Misya!!!" Then, story lah dengan kreatif tentang kisah ANDA & DUIT RAYA. Tak kisahlah pasal pape pun tapi ada kena-mengena dengan duit raya. Gi serbu uma jiran mintak duit raya ke, beli basikal dengan duit raya ke, duit raya terkoyak ke, or anything about duit raya.:)

3) Tanya 1 soalan cepumas untuk saya, nanti saya akan jawab. Tak kisah lah apa-apa pun tapi bukan soalan berbentuk aib atau provokasi atau bersifat terlalu peribadi. ;) Then, ucapan Hari Raya anda yang paling kreatif!

4) Copy gambar di bawah dan masukkan dalam entri anda. Kemudian link kan ke blog saya. Kalau tak boleh copy, print screen pun boleh. hehe



5) Tinggalkan link entri ke ruangan komen di bawah. Nanti saya akan datang mengunjungi blog anda untuk memilih 3 entri yang terbaik sebagai pemenang. 

6) Tarikh tutup contest ini adalah pada 31 Ogos 2012 tepat jam 12.00 tengah malam. Pemenang akan dihubungi secepat mungkin untuk pemberian hadiah. 

Mudah kan? Susah? huhu Siapa usaha, insyaAllah ada la rezeki untuk anda. ;) Ramai berebut nak sampul duit raya ni tapi saya tak dapat bagi semua sebab bilangannya sangat terhad. So, 3 orang bertuah yang paling kreatif, akan menerima duit raya bersampul istimewa ni..:) Selamat mencuba!


Cik Misya : Jumlah duit raya dirahsiakan.

Comments

  1. dalam sampul tuu ade duit raya tak ? hihihi

    ReplyDelete
  2. akak..nk join..jap,nak wat entry nih..hehe

    ReplyDelete
  3. @Minah Sepet hehe of course la ade syg. berapa tu dirahsiakan.;)

    ReplyDelete
  4. akak..da ciap dah entry sy..jemput bace yew bos..hehe http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  5. nak join . esok saya bgi link entry eh . nk kene korek balik minda-minda nie tentang kenangan raya dulu-dulu . hehe

    ReplyDelete
  6. owrite ni link nya ya cik misya,,selamat menilai,,hehe,,yang lain boleh lah follow blog saya ye,,,salam kenalan untuk semua..

    http://crazybeed.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    mana yang nak follow ni link family saya,,thx ya
    http://institusiomar.blogspot.com/2012/08/zainul-senarai-ahli-keluarga.html

    ReplyDelete
  7. TQ invite.. Insyaallah lau free yuyu join..

    ReplyDelete
  8. Salam Aidilfitri, akak join...

    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  9. perghhh... mohon share sket brapa henget dlm tu.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Chik as join juga contest chik misha :)

    http://pintuhati.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-rayer-dari-cik-misya.html

    ReplyDelete
  11. saya join.... hehe
    http://iiiiiima.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misha-amboi-caps.html

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Raya Cik Misya...:)

    http://asyikmaiburogu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. wah menarik ni..nak la...harap2 malam ni sempat buat entri

    ReplyDelete
  14. salam..selamat berkenalan :)
    saya join ye..

    http://mrsfadzlyanagacontest.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    moga ada rezeki buat saya..amin~
    mekaseh dear :)

    ReplyDelete
  15. nak buat tu tak susah,,nak tanya tuan tanah ni,,no.3 tu tak berapa paham la,,boleh jelaskan lagi tak,,soalan macam mana??

    macam nak try kontest ni..

    ReplyDelete
  16. menarik..tp kena tunggu idea dtg dulu..INSYAALLAH

    ReplyDelete
  17. wah. menarik ni..tgk gua nak karang entri untuk miss misya ni. hehehe

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum...slmt hr raya :) sy join :

    http://www.pakciklie.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  19. wah.cantiknya sampul duit raya tu.

    ReplyDelete
  20. terima kasih sebab jemput.. kalau ada masa saya join.. ^_^

    ReplyDelete
  21. ain join ^^

    http://aenvanilla.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-dari-cik-misya.html

    ReplyDelete
  22. gua punya,gua akan hantar 15 minit sebelom tarikh tutup, :) harap cik misya bersedia dengan bekalan mentaliti sihat walfiat disamping, bermindakan kreativiti yang tinggi. heheheh :)

    #kasi saiko sikit competitor yang lain,hehehe

    ReplyDelete
  23. M join yek http://mymatatajam.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html..harap Ada la rezeki M kat sini...

    ReplyDelete
  24. Join http://msvelentine.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum,
    Abg eq buat kunjungan balas di blog aimi.
    Menarik dan cantik sampul tu. Memang bertuah siapa yg dpt! hehe

    ReplyDelete
  26. saya join ni...

    http://ctcheery87.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  27. salam..baru je tertengok contest ni,,teringin nak try...ni link nye..http://azievanilla91.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
    harap2 ade rezeki..hee

    ReplyDelete
  28. nana join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  29. Join!!!

    http://cintasuriya.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  30. saya join :

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  31. join
    http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  32. Salam Cik Misya. Saya join juga! Kalau sudi follow saya oke!

    http://waniwisy.blogspot.com/2012/08/17-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  33. muja join,, tq for inviting.. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete

  34. saya da join... :) thnks coz invte
    http://reflisea.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  35. join !

    http://gurlgemini.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  36. Salam semua.. Terima kasih buat semua yang sudi join contest saya yg tak seberapa ni. Ngee..^^ Cuma ada beberapa contestant yang selepas disemak masih tak mengikut syarat iaitu tak menjadi follower saya. Selagi tak ikut syarat, blog anda takkan terlist dalam entri http://www.aimisyahirah.com/2012/08/updated-senarai-peserta-contest-saya.html So, cepat-cepat follow ya!;)

    ReplyDelete
  37. nabila join!
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  38. selamat hari raya.. dtg cni nak duit raya.. ekekek =) join...

    http://farachew.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  39. join

    http://nureenasirellesya.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum, is dah join dan is dah follow blog Misya, ini entri pasal cerita segmen dan cerita is dengan duit raya. tak dapat duit raya pun tak per janji kita semua boleh berkenalan antara satu sama lain,

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  41. kiera join . hope bertuah :)

    http://iralone09.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  42. saye da follow awak yea ..
    cik kiera follower ke 460 :)

    ReplyDelete
  43. thanks invite tp FD tak reti nak buat entry kreatif la. good luck utk yg join :)

    ReplyDelete
  44. Nak join! Nak join jugak! Hikhok,,
    Tumpangg lalu~ Najla mahu lalu~
    Terima kasih sudi invite Najla :)
    http://najlanajihah2.blogspot.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  45. Salam :)

    Join Contest kat sini !

    http://fynazshamz.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  46. http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  47. Salam.
    Bagi yang ada blog
    dijemput untuk menyertai GA kami di:-
    http://homestayskudaijohor.blogspot.com/p/ga-homestay-alya.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts