expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, August 7, 2012

Doodle yang boleh dimainkan di Google

Salam semua.. Pagi-pagi on pc, buka google search page then terpapar doodle comel daripada Google. Ala-ala application yang kita boleh main. huhu.. Sempena Sukan Olimpik 2012 yang tengah berlangsung ni memang Google memaparkan doodle yang berlainan setiap hari. Dan hari ni doodle ni boleh dimainkan menggunakan keyboard pc kita! Saya dah try, kelakar dan comel je.. Doodle kali ni bersempena acara olahraga iaitu lumba lari. Nak test jari jemari korang sehebat pelumba lari Olimpik? Jom try..!

Klik je sini untuk bermain doodle http://www.google.com/doodles/hurdles-2012


Klik je anak panah merah tu nanti dia tunjukkan macam mana nak main doodle ni.:)


Cik Misya : Tak kuat lari.

1 comment :

miszatie said... Reply To This Comment

aah la br perasan..^_^//tp pereka design google ni memang creative sgt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...