expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, August 24, 2012

Gambar sweet wedding Ustaz Don & Husna

Salam semua! Khabaran gembira buat peminat Ustaz Don! Alhamdulillah beliau selamat diijabkabulkan dengan gadis pilihan beliau iaitu Husna. Alolo tomey-tomey gambar wedding dorang. Very simple but penuh berseri-seri gitu. Before this saya pernah share tentang Ustaz Don bakal mendirikan masjid dalam entri INI. Cuma masa tu tak tahu pula tarikh nya bila. Tup-tup terkeluar lah gambar wedding beliau di blog-blog & facebook. Sempena syawal mulia ni memang kena sangat lah! huhu..




Happy nya dorang kan? Sejuk je tengok..:) Warna putih.. Bersih berseri gituu.. Saya sendiri pun jatuh cinta dengan warna putih. Dats why masa E-Day hari tu saya request pelamin mini warna putih, merah & pink. Putih melambangkan kesucian dan ketulusan. Wah-wah mulalah berangan Cik Misya ni! hehe.. Pape pun tahniah Ustaz Don & isteri! Barakallah...=)


Cik Misya : Tak suka kereta warna putih.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...