expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, August 7, 2012

Sampul duit raya edisi terhad & eksklusif wajah saya!!

Salam semua... Nak sampul duit raya berwajahkan saya tak? hehe... Kalau nak, datanglah beraya ke rumah nanti.;) Tapi khas untuk kanak-kanak yang masih belum cukup umur sahaja! Wakaka.. Sampul duit raya edisi khas designed by Empayar Siti Murni (ESM) ni dikeluarkan pertama kali untuk tempahan. Saja mahu try ada sampul raya berwajah sendiri untuk Aidilfitri kali ni. Tapi hanya untuk tetamu yang special saja saya berikan nanti. Maklumlah edisi terhad! Hehe..:)


Cantik tak? huhu.. InsyaAllah minggu depan sampailah kot sampul duit raya ni. Ada 100 keping semuanya. Now tengah berkira-kira nak tukar duit raya kat bank tahun ni berapa pulak. Wakaka...



Cik Misya : Sampul cantik, duit kurang.:p

1 comment :

hazanis said... Reply To This Comment

wah ada sampul raya sendiri..hebat lah..huhu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...