expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 29, 2012

Updated: Senarai peserta COntest 'Saya nak duit raya Cik Misya!!!'


Assalamualaikum.. Maaf Cik Misya lewat update tentang contest yang Cik Misya anjurkan. Tinggal 2 hari lagi sebelum tarikh tamat dan Alhamdulillah ramai juga yang berminat nak join. Saya tak berapa sihat 2-3 hari ni. Demam, batuk, sakit tekak.. Nak bercakap pun takde suara. Nak suruh admin update, nanti lain pula cara penulisan dia. So dah sihat sedikit ni, saya updatela k. Doakan saya cepat sembuh supaya dapat baca entri-entri kreatif anda secepat mungkin ya! Di bawah ni senarai peserta yang telah menghantar penyertaan:

14. Sue Pelik : http://cintasuriya.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
15. Isabel Diaz : http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
16. Mumui : http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
17. Waniwisy : http://waniwisy.blogspot.com/2012/08/17-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
18. Nurmujahidah : http://mujadafewa.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
19. Shigellazoster : http://reflisea.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
20. Oshin : http://gurlgemini.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
21. Nabila Medan : http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
22. Fara Chew : http://farachew.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
23. Nureen : http://nureenasirellesya.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
24. Muhammad Noor Firdaus Iskandar : http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
25. Cik Kiera : http://iralone09.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
26. Najla Najihah : http://najlanajihah2.blogspot.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html
27. Fynaz Shamz : http://fynazshamz.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html
28. Fatimah Azzarah : http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html


Wah.. rambang mata saya nak pilih. Sebab semuanya kreatif-kreatif belaka. Plus anda ada kisah tersendiri berkaitan duit raya. Lepas tarikh tutup nanti saya terjah setiap peserta punya blog dan akan jawab semua soalan cepumas yang anda berikan. Jeng-jeng-jeng.. Ajaklah kawan-kawan yang lain join juga ya!

UNTUK SERTAI KLIK SINI
Tarikh tutup penyertaan 31 Ogos 2012.


Cik Misya : Pening.




3 comments :

Azriff Aziz said... Reply To This Comment

cik misya, kalu saya masih teringat lagi time expired date tu, saya akan hantar karya saya tu dalam masa 15 minit sebelom tarikh off.hehe. sbb sekarang sibuk.hehe nak join tapi tak pasti.huhu

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@Azriff Aziz Ok no prob.. masih ada masa nak join.:)

Si Matatajam said... Reply To This Comment

Hope cik Misya cepat sembuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...