expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 16, 2012

Ustaz Azhar idrus berdialog dengan kucing??

Salam sejahtera semua.. Tajuk nak gempaq je kan? huhu.. Nak share dialog comel antara haiwan kesayangan Nabi Muhammad s.a.w iaitu kucing dengan Ustaz paling top di Malaysia sape lagi kalau bukan Ustaz Azhar Idrus (UAI). Dah berapa kali saya tengok dialog ni mesti tergelak! Kelakar sangat-sangat tapi memberikan pengajaran yang sangat mendalam especially untuk mereka-mereka yang ponteng puasa tanpa sebab munasabah dan juga meninggalkan solat dengan sengaja. Kalau korang dah pernah tengok, diam-diam sudey.. huhu..

Eii geram tol tengok kucing-kucing tu! Kalau lah dorang leh bercakap betol-betol memang pengsan saya diwatnya! huhu.. Kreatiflah orang yang create benda ni. Kucing yang tomey plus UAI yang smart. Hehe..

So, korang yang tak pose tu bawaklah bertaubat ye. Kucing pun dengar cakap ustaz apa lagi kita yang banyak dosa ni. Sama-sama bermuhasabah diri. InsyaAllah..:)


Cik Misya : Suka peluk cium kucing.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...