expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 2, 2012

Ustaz Don datang Putrajaya! Jom ramai-ramai ke surau Fasa 12, Presint 9 malam ini!

Salam semua. Berita gembira untuk warga Putrajaya! Malam ni ada something special di area Presint 9, Putrajaya. Apakah ia? 
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Mesti korang kenal siapakah beliau..;)

Yeay! Ustaz Don nak datang Putrajaya!! huhu.. [over!] hehe terlebih excited pula.. Walhal takde la mengikuti sangat perkembangan beliau cuma saya suka dengan imej dan personaliti beliau. Maklumlah, dia kan terkenal..:) So, sape-sape yang berhampiran tu jangan lepaskan peluang turut-serta! =) 

Antara ungkapan yang paling saya suka daripada Ustaz Don ni adalah seperti berikut:


Syukur Alhamdulillah diciptakan sebagai wanita.. InsyaAllah akan berusaha jadi wanita, isteri dan ibu yang baik untuk si dia. Amin...=)



Cik Misya : Bila pula Ustaz Azhar Idrus nak datang Putrajaya?;)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...