expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, August 5, 2012

Wow!! Kat mana tempat ni??


Subhanallah!! Serius saya teringin giler nak try benda nih!! hehe.. Gempaq tuuu.. Kreatif sungguh manusia yang cipta themepark camni. Siapa tahu tempat ni kat mana? huhu.. Ada yang bagitahu tempat ni kat Australia. Betul lah kot.. Sebab memang dorang terkenal dengan extreme theme park ni. Tapi ada juga kat Florida. Tak tahu lah mana satu yang betul. huhu.

Bila korang tengok ni, mesti korang terbayang yang korang akan berpusing-pusing kat kon tu kan? Serius sangat gempak kalau terjadi camtu! huhu.. Nak tahu hasil daripada struktur permainan air ini? Jom tengok video di bawah..


Owh baru tahu... Kita takdelah sampai berpusing-pusing kat kon besar tu. Video lagi satu lagi ni lagi lah sempoi. Sampai siap leh berdiri lagi kat dalam kon tu. haha.. Kelakar pun ada..



Amacam? Ada bran? huhu.. Saya takdelah suka sangat dengan water theme park. Tapi bila tengok ni rasa macam nak try. huhu. Hope ada rezeki dapat gi sana.:)


Cik Misya : Sunway Lagoon kat Malaysia pun tak pernah pergi. Wakaka...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...