Birthday offer from my favourite Spa! || De'Daun Spa

"Assalam... Istimewa kepada Cik Aimi Syahirah di bulan kelahiran... Cik Aimi Syahirah berhak menikmati pakej Melati atau Cempaka dengan diskaun sebanyak 45%... Sila buat temujanji dengan therapist kami... Sekian" - De' Daun Spa


Wow! Saya dapat offer dari Spa kegemaran saya sempena sambutan Birthday saya 10 Sep 2012 yang lalu. Huhu sudah lama tidak memanjakan diri di spa. Almost 3 months i think. Disebabkan kesibukan kerja yang melampau.;p 

Kalau nak tahu, spa ni milik rakan karib selebriti Wardina Safiyyah. My friend, Faridah Yaacob yang memperkenalkan spa ni kat saya. Located at Equine Park (near to Jusco) at Seri Kembangan. First time merasa facial treatment, wow! Rasa nak buat lagi.. Muka terus jadi licin, segar dan gebu. Dengan suasana dan dekorasi spa yang menyegarkan ala-ala berada di Bali gitu, membuat saya terbuai-buai dalam kedamaian. (verangan sat!) 

But honestly, i'm telling you the truth. Apa yang menarik di spa ni ialah semua yang datang adalah kaum wanita dan memang dikhaskan untuk wanita sahaja. Aurat kita sebagai Muslimah juga terjaga dengan baik. Kira takdelah berseksi-seksian dalam spa tu sepanjang menjalani rawatan. Heh..












So far, saya pernah buat facial treatment, full body massage (traditional & aromatherapy), sauna and hair washing. Memang superb! Terlena dibuatnya especially during massage! Cuma nak pergi every week tu tak mampulah. Tunggu ada ongkos lebih baru la leh pergi. Huhu.. Now tengah fikir-fikir mau amik ke tak offer 45% tu. Setahun sekali je datang. Hehe. Tinggal 2 minggu je before September meninggalkan kita. Nantilah i book 1 day if ada free time.

So, uols yang teringin nak memanjakan diri di spa ni, meh la ke sini. Don't worry, semua treatment menggunakan bahan semulajadi. Tiada kesan sampingan. =) Serius selepas treatment, badan terasa lebih segar dan ringan. Untuk wanita-wanita di luar sana tu eloklah luangkan masa kat tempat-tempat camni. Jaga kecantikan luaran dan dalaman anda especially yang dah berkahwin. Barulah hubby bertambah sayang...;) Ahaks...

Nak booking slot? 
Business hour : 9.30 am - 8.00 pm 
Last booking: 6.00 pm
Tel No. :  03-89482565
Website :  http://www.dedaunspa.com/

Selamat bermanja-manja..;)



Cik Misya : Manja dengan arwah nenek.

Comments

  1. wow... bestnyer klu dpt relex n manjakan badan kt spa tu... harus tak mau balik... hehe

    ReplyDelete
  2. @Pn. Sheila@CC hehe tryla pn.sheila.. memang rasa takmau balik. syok sgt2. huhu

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaaaaaa bestnyaaaaaaaaaa dapat p spa neh! huhuhuhuhu bila ler boleh p neh huhuhu. awak saya dah follow awak! salam perkenalan!:)

    ReplyDelete
  4. Darling, nisbah lelaki kepada perempuan adalah 1 : 3...makanya ramai perempuan yang nak pakai
    Selagi perempuan pakai bra and panties, pasaran kita takkan hilang...
    Kemestian kan perempuan pakai bra and panties...unless dia nudist la kan...
    Ials pun selesai jual dalam 2 bulan je..
    Uals lagi le cepat as a girl kan..

    Penduduk M'sia ada 28 juta, yang berdaftar sebagai ahli PB tak sampai 400,000 orang, manakala yang aktif plak tak sampai separuh pun...
    kan banyak peluang tu?
    Hehehhe

    Pastu dear, baca hanis reply kat my page gak ye...

    ReplyDelete
  5. Bestnya kalau dapat manjakan diri ni kan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts