expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, September 8, 2012

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

Salam semua.. Hari ni saya blogwalking then terpandang satu entri daripada En. HasrulHassan sebagaimana tajuk di atas. Alang-alang tengah kebosanan ni maka saya nak joinlah bloglist beliau. Kot-kot termasuk di kalangan 200 blogger terawal, terpampanglah blog saya yang suam-suam kuku ni kat bloglist beliau selama 3 bulan. Ahaks..;)

So, kalau korang nak join klik je SINI. Ingat! Hanya 200 orang blogger yang terawal sahaja akan terpilih. Apa lagi? Jom la join! 



Cik Misya : Blacklist.

4 comments :

McNa said... Reply To This Comment

nak hadiah percuma..
jom singgah giveaway
http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

McNa said... Reply To This Comment

dari segmen sama ..salam kenal
http://www.jomsinggah.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

sambil2 tu leh tgk giveaway
http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

Mohd Lokman Bin Ramli said... Reply To This Comment

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Mia Liana said... Reply To This Comment

datang sini dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...