Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

Salam semua.. Hari ni saya blogwalking then terpandang satu entri daripada En. HasrulHassan sebagaimana tajuk di atas. Alang-alang tengah kebosanan ni maka saya nak joinlah bloglist beliau. Kot-kot termasuk di kalangan 200 blogger terawal, terpampanglah blog saya yang suam-suam kuku ni kat bloglist beliau selama 3 bulan. Ahaks..;)

So, kalau korang nak join klik je SINI. Ingat! Hanya 200 orang blogger yang terawal sahaja akan terpilih. Apa lagi? Jom la join! 



Cik Misya : Blacklist.

Comments

  1. nak hadiah percuma..
    jom singgah giveaway
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen sama ..salam kenal
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    sambil2 tu leh tgk giveaway
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  4. datang sini dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts