Celebrate Birthday with incik tunang, dapat beg baru!=)

Salam semua! Semalam celebrate my birthday with incik tunang. Nak tahu apa hadiah dia bagi saya? huhu.. Alhamdulillah, got a new F.Timber bag!=) Macam tau-tau je memang saya nak beli bag yang baru sebab yang lama dah hampir jahanam. So tak payah beli dah. Jimat. Ahaks..!


New!! Tinggal 1 unit je lagi for this design. Simple and sweet. Yang penting boleh isi my purse, handphones,  my Ray-Ban sunglasses and my Samsung Tab.

Haa ini yang lama. huhu. From F.Timber also. Inilah branded bag pertama saya beli with my first salary! ;) Almost 3 years kot usianya. Sangat sayang beg ni sebab banyak berjasa. huhu.


Say goodbye yang lama. Welcome to the new one! huhu.. Saya memang suka beli beg galas like this bcos senang dibawa ke mana-mana and comfortable bila dipakai. Plus saya memang jenis aktif ke sana ke mari, jadi better bawa beg comel camni compare bawa handbag. More safe i think. Nowadays memang susah nak cari beg camni.. Puas incik tunang cari dan pilih. Huhu..

Then, kami gi makan-makan at Secret Recipe. Actually kami dah kekenyangan. Masing-masing kat office ada Jamuan Raya. Bedal lah semua makanan yang ada! ;p So, makan lite-lite jela at Secret Recipe.. Lite-lite la sangat!;p

Chicken Cordon Bleu.. My favourite every time makan at Secret Recipe. 


Desert.. Banana Split. Very yummy! Pisang yang manis plus krim yang sangat sedap.

 Last piece.. Chocolate Indulgence.. Actually i want Cheese Black Forest but dah habis. Yang ni pun okla, memang sedap.=)

For my darling fiance, thank you so much for the Birthday present. Really love it!^_^ 




Cik Misya : Kumpul high heels. 

Comments

  1. alahai..sedapnya kek..best pulak tu dapat hadiah beg..:)

    ReplyDelete
  2. Happy birthday...
    dari segmen mak dara
    http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Lahir.
    Follower ke-490 singgah dari segmen Mak Dara..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html



    ReplyDelete
  4. sedapnyerr...

    by the way dah follow sini.. jom support sy jugak..

    ReplyDelete
  5. untung la dapat beg baru .. hihi :)
    singgah balas kunjung dari segmen miss Z.
    da follow :)

    ReplyDelete
  6. balas kunjungan

    saya nak bagitau, blog ni mungkin dijangkiti virus.
    menjerit jerit anti virus saya

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir aimi... semoga mendapat rahmat dan kebahagiaan.. dah folo kamu.. nanti folo di http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/ ..

    ReplyDelete
  8. Datang nak ucapkan selamat hari lahir. Hehehe

    http://amarulsamsudin.ml.my/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen traffik...thanks singgah my blog..

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat bag dr someone special...my hubby pun suka bagi branded bag kat kak M for birthday present..

    ReplyDelete
  11. wahh, happy bithday! sodappp nyaa cake dia. haha :D

    ReplyDelete
  12. happy birthday dear..
    sedap nampak makanan ni..
    http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html

    ReplyDelete
  13. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    dtg membalas kunjungan dan follow #500!..nak banana split!!

    ReplyDelete
  14. muja suka wedges,, makin tinggi makin suka walaupun sakit,, hahaha,, tq for putting my blog on your bloglist :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts