expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, September 14, 2012

Dapat coklat for my Birthday, teringat love story yang sadis!

Alhamdulilah rezeki hari ini dapat coklat Beryl's from one of my officemate. Hehe. Hadiah birthday katanya!! Lewat 4 hari, takpela dimaafkan. Wakaka..

Dah lama tak makan coklat Beryl's ni. Last makan pun kalau tak silap, emmm.. Oh! Ex-boyfriend yang bagi!! Giler la, bape tahun tak makan tuh!  Disebabkan sedih and frust berpisah, sanggup band coklat Beryl's bertahun-tahun. Tinggal 2 biji je coklat bentuk love yang dia bagi then saya simpan sampai berkulat! Gila sadis my love story. Ahakss.. ;-)



Itu sume kisah lama.. Dah buang dah pun coklat tu dengan bekas-bekasnya. Kalau disimpan lagi, mau ngamuk incik tunang. :-P Yang penting saya sayang tunang saya sekarang. Tak payah bagi coklat pun. Hehe..


Thanks la kat my officemate yang bagi coklat ni. Memang sesuai dengan saya yang sukakan coklat. Happy belated birthday to me! Hehe..


Cik Misya: Makan Coki-Coki.

4 comments :

アヌム said... Reply To This Comment

hepi belated besdeyy..

Azriff Aziz said... Reply To This Comment

kongsi la sikit coklat tu cik misya. hehehehe cam best je tu..

ct cheery said... Reply To This Comment

nak cikit aimi!!hehe

missina said... Reply To This Comment

adoii sedapnya coklat tu,,,plg suka coklat yg ada kekacang nih,,;),,neway jenjalan sini dan follow skali,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...