expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 12, 2012

Duit Raya Cik Misya selamat dipos kepada pemenang contest.

Salam semua.. Alhamdulillah hari ni saya selamat mengepos hadiah a.k.a Duit Raya Edisi Terhad wajah saya kepada para pemenang contest Saya Nak Duit Raya Cik Misya!!! yang saya anjurkan baru-baru ni. Hopefully selamat sampai ke tangan para pemenang.


Saya guna Pos Ekspres.. Hopefully dalam beberapa hari ni sampailah ke tangan pemenang.. If still tak sampai, just bagitahu saya melalui emel untuk buat semakan pengeposan.=)

Sempat juga menikmati lunch di Burger King, Alamanda. Al maklumlah, post office sebelah je pun. Tak larat nak berdiri lama-lama menulis alamat di kaunter, so saya lepak jap kat Burger King. Memang time lunch, perut dah berkeroncong. Mau pengsan sebab tak makan dari pagi. Jalan kaki je dari office ke sini. huhu.. Demi pemenang tersayang ok!=) Maaflah lambat pos sebab terlampau busy dengan kerja di pejabat dan aktiviti-aktiviti lain termasuk celebrate my birthday. Ahaks...;p



Alhamdulillah kenyang.. huhu.. Tapi ingat! Makanan segera tak elok diamalkan ya. Sekali sekala takpe. Punca penyakit kanser kebanyakan datang daripada makanan segera. Bcos it has a lot of carcinogenic elements. Skit-skit takpe..:)

So, buat para pemenang contest tu, kot-kot duit raya terbau Burger King, harap dimaafkan la ya. Tak sempat nak sembur perfume! Hehe... Maaflah kalau ada kekurangan pada hadiah. Ianya lebih kepada wat kenang-kenangan sesama blogger. Nanti dah dapat sampul duit raya special tu jangan lupa masuk dalam entri blog korang. Ahakss..;) Will miss uols...^_^ 



Cik Misya : Rezeki kurniaan Tuhan.


7 comments :

Azee Hana said... Reply To This Comment

x sabar menunggu ni..hihi..thanx...=)

izan mama mia said... Reply To This Comment

singgah dr segmen mak dara...err tersalah entry lak...hihiihi

Si Matatajam said... Reply To This Comment

Huwaaaa..sedih tak dapat wit aye..

zainul zaki said... Reply To This Comment

huwaa,,xmenang,, tlg wat contest lg :D
heee...

nurrul azwa Kassim said... Reply To This Comment

hehehe wahhhh~~~
kunjungan balas dari azwa

ct cheery said... Reply To This Comment

alahai..sedihnyer,xdpt uit raya

maszull said... Reply To This Comment

assalamualaikum aimi...sedap nyer...tahniah n seronoknya pd sesiapa yg dapat wet raya tu...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...