expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, September 21, 2012

Individu misteri yang asyik reset password facebook saya!

Salam.. Erm dah lama saya tak story about my stalker or hacker or hater or something lebih kurang like mereka-mereka ini. Tak perlu pun nak story about them bcos hanya pancing umpan untuk raih perhatian mereka yang kurang perhatian ini. huhu.

Nothing to story sangat actually but my admin ada maklum bout my email. Almost every week ada je 'someone' or 'somebody' unknown yang try reset my password for facebook account. Em, nampaknya hacker tu masih berusaha keras mahu hack account fb saya. I thought dia dah insaf dan bertaubat after something happen to him.;) I don't trust him anymore. Dulu pernah percaya sekali but saya tertipu then lebih teruk saya kena.



See, banyak masa betul hacker ni. Dalam banyak-banyak akaun, he really interested to my fb account! Seriously i don't understand him. Punya ramai lagi gadis-gadis (eceh!) yang berakaun fb di luar sana yang boleh dijadikan sasaran, saya juga yang THE CHOSEN ONE! Heh. My admin tanya, adakah saya yang request nih semua? Adoyai, for what asyik nak tukar password? Penat seyh.. I will do it at certain time and ada caranya. No need to request new password like this. Alhamdulillah, Allah masih melindungi saya.:)

Okla, taknak cakap banyak cos many other things yang perlu difikir. For me, I just want to sharing with all of you about this so that all my friends here yang ada fb/tweeter or many others social web tu, please be careful k. Sometimes kita ingat orang yang kita tak kenal did those thing like this but in reality maybe dia kat sebelah kita je. ;) Jangan terlalu mendedahkan perihal diri anda dalam laman sosial ni. Anything could happen in just one click!



Cik Misya :  Reset attitude and refresh Iman dalam diri itu lebih baik.

11 comments :

mumui said... Reply To This Comment

hoho.. bahaya ni.. kena buat password panjang2 pas ni...

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

hoh?stalker!

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

takutnya la kalau kena hack,, nauuzubillah,,

ct cheery said... Reply To This Comment

wah! bahya toi

Zatil Hulwani said... Reply To This Comment

uiks..mintak dijauhkan...

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Bahaya nya. Maybe kena tukar password email sekali kot baru okey?

NoEn said... Reply To This Comment

bahaya ni...

D i n said... Reply To This Comment

rasa2nya "hacker" ni guna trick "forgot password"
jaga2 mungkin lepasni phishing? :)

Herma Julianny said... Reply To This Comment

kesiannya..
moga2 hacker tu insaf..
huhu,,

teratai said... Reply To This Comment

Betul tu jgn dedahkan terlalu personal dlm fb,twitter atau seangkatannya. BAHAYA!!!

Juli GS said... Reply To This Comment

buycheapfacebooklikesReally a good information.This helps me lot.Thanks for sharing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...