expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, September 18, 2012

Jom Join Bloglist Miss Nadya Power !!

Salam.. Last segment for today! [maybe] Ahaks.. Terpandang satu lagi segmen bloglist by Miss Nadya yang comel-lote. Walaupun comel, followernya banyak berbanding saya yang tak berapa comel ni. Ahaks..;) Ada kena-mengena ke follower dengan tahap kecomelan blogger?? Huhu..

Mehla join segmen sempoi beliau.. Klik je SINI atau banner kat bawah ni..


Next! Perkenalkan diri.. Ok nama saya Aimi Syahirah a.k.a Cik Misya. (Nape cam skema giler??] Huhu.. berblogging sejak tahun 2009. Masih bayi lagi orang kata..;) Em nak tahu lebih lanjut tentang saya, klik aje kolum-kolum (pages) comel kat atas entri ini.. Mostly blog ni untuk update tentang kerjaya modelling saya. Selalu-selalu singgah if nak berkenalan lebih lanjut. Ahaks..;)





Cik Misya : Kenali diri sendiri.



1 comment :

Nor Nadiah said... Reply To This Comment

tq yer aimi sebab sudi jugak join nad punya bloglist yg xsberapa ni..:)

mn ada comelnyer dear...:)

nad dh list kn dlm bloglist dan nad dh kluarkn snarai nama yg join bloglist..jd feel free blogwalking jom..

maaf jugak lambat update...:D

http://www.nornadiah.com/2012/09/list-nama-bloglist-miss-nadya-power.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...