expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!

Salam semua.. Saja nak bermanja-manja dengan blog petang ni dengan menyertai segmen anjuran blogger hot Mak Dara vogue de vazz! Kalau korang nak join pun boleh.. Klik je banner up and down kat bawah ni..


Next task! Em apa nak story ea tentang blog saya yang comel ni? Ahakss..;) Huhu takdela, blog saya ni biasa-biasa saja. Tiada tema tertentu ditetapkan. Hanyalah blog rojak pasembor, macam-macam ada! huhu. But of course entri-entri yang dipaparkan kebiasaannya berkaitan dengan bidang modelling yang saya ceburi. Sebab saya perlu sentiasa update portfolio/profile sebagai model untuk dilihat klien-klien yang memerlukan khidmat model. Selebihnya adalah berkenaan hidup saya (tidak terlalu peribadi), karier saya, bebelan saya tentang isu semasa dan sebagainya. So, kalau korang rasa blog saya ni menarik untuk ditatap dan dimasukkan dalam senarai blog yang korang follow, apa salahnya klik butang follow!;) Yang dah follow, tq so much dan Selamat Berkenalan! InsyaAllah saya akan terjah satu persatu blog anda selepas hot Mak Dara listdown kan blog yang sama-sama join segmen ni. Happy bersegmen!=)





Cik Misya : Suka nasi ayam dara.



24 comments :

nurrul azwa Kassim said... Reply To This Comment

hehehe kita datang melawat~~~~ beshnya..cantek gambar2 awak :)
suka tengok! :)

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@nurrul azwa Kassim Tq darling.:)

Solehah Shamsuddin said... Reply To This Comment

jenguk sini n lawat awak...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Maria Menado~ said... Reply To This Comment

cantik gambar tuan punya belog.. ngee~

Mia Liana said... Reply To This Comment

datang dari segmen yang sama (^_^)

http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Norain Ujang said... Reply To This Comment

singgah disini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Yana Aina said... Reply To This Comment

dari segmen sama .. dtg lawat n follow ^^

jom ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Eraz Fadli said... Reply To This Comment

Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

sukagelak said... Reply To This Comment

hai.. Datang dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

MISS Z BERCELOTEH said... Reply To This Comment

singgah dari blog Mak Dara :)
http://misszberceloteh.blogspot.com/

Nor Zilla Sensei said... Reply To This Comment

dr segmen yg sama :-)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said... Reply To This Comment

Tankiuuui sudi join segmen mak ye.. Gojesss gambar gambar like like

Amalina Ali said... Reply To This Comment

Balas ziarah. :)

http://amalinaali.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

beta kupu said... Reply To This Comment

Dtg dari segmen sama….done follow ;)

http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

bermula disini said... Reply To This Comment

Dari segmen yang sama!=)

jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Mizzs Ninie said... Reply To This Comment

Hai,
Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
Thanks <3

Diera Tekikushika said... Reply To This Comment

salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

Diera Tekikushika said... Reply To This Comment

salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

Zamani said... Reply To This Comment

Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Che Rosliza Che mat said... Reply To This Comment

singgah sini...dari segmen mak dara...

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

Salam. saya dtg membalas kunjungan. salam perkenalan dari saya :)

www.suriaqistina.blogspot.com
www.buluhvoice.blogspot.com

miz ruha said... Reply To This Comment

terjah dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

[sutera kasih] said... Reply To This Comment

salam perkenalan awk :)

singgah dr segmen Mak Dara jgk,
http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

itmeMawarPutih said... Reply To This Comment

Hai,

Datang balas kujungan dan follow juga. Salam perkenalan. :)

http://itmemawarputih.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...