Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam!

Adoi!! Kena sebijik! uhukhuk.. ;) Jangan risau, ini bukan kes saya kena penumbuk atau di belasah oleh sesiapa. Tapi sorang blogger tengah busy mencari mangsa untuk di tumbuk [follow] sampai lebam! hehe.. Kalau korang ready nak dibelasah oleh si MerepekGILA ni, meh join segmen beliau yang super spontan nih. Klik aje kat banner mengerlip kat bawah ni atau SINI.


So far follower saya setakat 12.00 tengah malam bertarikh... Err 16 ke 17 September ek? Huhu konfus sudey. Tak kisahlah yang penting my Lovely Fans a.k.a follower saya yang comel lote sekarang ada 510 orang. Terasa sangat kerdil berbanding top-top blogger yang dah beribu-riban follower dorang. Owh keciknya diriku yang sememangnya sedia kecik. huhu..

Ok siap! Em tengok kat profile owner blog penganjur segmen ni macam lelaki. hensem cute juga orangnya. Haha.. Memang lebam biji mata saya kena penumbuk ngan incik tunang karang. Ahakss..!;) Beranilah dia nak naik tangan kat saya. Saya sayang dia tau! Eceh nak manja-manja plaks! Geli den!! haha.. Mesti penganjur nak termuntah sampai lebam bila baca entri nih. Huhu.. Ok jangan lupa follow saya dan baca entri-entri saya sampai pengsan ya! Hihihi..~_~



Cik Misya : Cubitan berbisa.

Comments

  1. Done uhuk ! Senarai peserta pun dah dimasukkan . Boleh lah bw sambil sambil :)

    ReplyDelete
  2. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html
    *kalau sudi join sekali GA fiqah,ada disidebar, GA fiqah*

    ReplyDelete
  3. Done follow your blog! Folow me back please :)

    http://sjelfblog-nis.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. Done Follow !!!
    Dari segmen yang sma =)
    jemput lah ke blog saya..jgn lupa follow n like FB page yer...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. hye , dari segmen yg sama . done follow u . hit me back kalau sudi :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama

    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen sama

    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. Dush!!! dush!!
    lebam tak? hehehe :)

    miss z datang sini :)
    Dari segmen ini...
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. weeee,, datang follow :)
    jum ke blog kita pula..

    http://cokletbrownbaby.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  10. Salam kenal ..terjah dri segmen y sma =)

    ReplyDelete
  11. Toing...toing ;)
    saya follow sini!!!
    jemput lah ke blog saya..jgn lupa follow n like FB page yer...TQ

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. Done Follow You . . .

    Please Follow Me Back . . .

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  13. saya dari segmen yang sama. jemput follow blog kita jugak yew. sy dah follow awk :)
    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  14. salam..
    hai, hai.
    Sy follower ke 521 dari segmen yg sama ^^

    Jemput singgah :
    http://hanyafarahazyanti.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    (^__^)v

    ReplyDelete
  15. dari segmen sama. done follow. jom singgah blog saya :)

    http://quraistory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. dah follow.dari segman yg same.hehhee...
    sila2 la singgah my blog..
    http://katahatikuyangsatu.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  17. hehe.. dari segmen yang sama.

    da follow..heheh

    help me ples.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

    ReplyDelete
  18. hyee .. peeka pon dary segmen yg sama :) done follow awak ^__^ follow me back yeaa .. hehee :P

    http://peekachumey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Dari segmen yg sama :) 527 done follow :)

    ReplyDelete
  20. Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  21. Singgah BW sini dari segmen yang sama... http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. sye follow awk dri segmen yg sama...nice to know u...^_^

    ReplyDelete
  23. done fllowing u dearest!!
    dari segmen yg same.
    fllow me back ye. hehe. tq!!

    ReplyDelete
  24. Salam Ukhwah . Datang dari segmen yang sama . Done follow , jemputlah singgah & follow blog :D

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  25. datang dari segmen yg sama ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  26. segmen same
    http://luvchoco-aishiteru.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  27. Saya dah follow blog awak sampai lebam.Follow back ye.
    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  28. kita dtg dari segmen sama! salam kenal :D
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  29. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sam,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Like Page fb saya sekali. :)

    ReplyDelete
  30. hye2 !! datang dari segmen yang sama
    salam perkenalan !
    boleh like facebook fanpage FL Bloghouse kat sidebar update terkini, tq ! :D

    *kalau sudi vote yana kat PENCARIAN GADIS KONFIDEN KOTEX ya ? tq ! =))

    ReplyDelete
  31. http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

    follow saya balik ye.dari segmen yang sama..semestinya blog anda memang terbaek!thumbs up

    ReplyDelete
  32. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  33. Salam kenal..dari segmen sama..
    dah follow kamu *546..
    jemput follow saya pula (^__^) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segman-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  34. saya datang dari segmen yang sama dah follow sini if u free follow me k...

    http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  35. dari segmen yang sama. done follow awk.;D

    http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  36. cakkk ! sampai jugak sini dr segmen yg sama ^^ done follow u dear :)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  37. salam singgah dari segmen sama. jum follow2! btw, nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  38. Again, I come from the same segment . Follow you :)

    http://hunnyzafirah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  39. done . follow sini http://meyyalovestory.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  40. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  41. Jom ke blog saya

    http://syafiq-maula.blogspot.com

    thanks

    ReplyDelete
  42. salam.. jalan2 n singgah sini dr segmen yg sama.. done follow awk..

    http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    jom singgah blog sy..:')

    ReplyDelete
  43. singgah sini.. dah follow dah dari segmen yang sama
    meh singgah sini pulak
    http://azmengs.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete


  44. Salam..Datang dari segmen yang sama ..Done follow,,jemputlah singgah & follow blog :D

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  45. hai awakk! Hanna datang dari segmen yang sama =))

    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete


  46. I'm done following you :)

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  47. Lebam lah mata saya nak habiskan blogwalking peserta segmen ini.. hehe (^_^)

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  48. miss rawrer done follow!jum usha blog ni pulak,sambil bw,smbil gatal2 nak tkn butg follow. :)

    http://eppy25.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  49. dtg dri segmen yg sama follow sinihttp://dayahsanif.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  50. datang dari segmen sama. follow saya juga ye :)
    http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  51. jalan-jalan dan tersangkut kat blog ni. hehehe. singgah dari segmen yang sama. Salam kenal! Jom singgah

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  52. singgah & follow
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  53. Salam,done follow u!!

    jemput singgah -->

    http://misskinuko.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  54. salam kenalan ya... datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  55. Singgah sini dari segmen yang sama`
    Sambil baca & follow blog awk juga :)
    Salam Perkenalan ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  56. Hai,
    Saya dari segmen yang sama,
    Saya followers blog awak yang ke-599
    Sila follow saya balik di sini -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  57. dah follow sini...follow saya jg yer...

    ReplyDelete
  58. Hai!!!
    Datang dari segmen yg sama & done follow sini. Salam perkenalan..

    http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  59. as salam,

    dr segmen yang sama

    http://my-adam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    follower 609

    ReplyDelete
  60. hye3 syaada singgah dari segmen yg sama..

    done follow sini.. :D

    meh singgah blog syaada pulak.. :)

    http://dunia-syaada.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  61. Hai, dtang dri segmen yg sama :) Jom bw :D

    http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  62. hai..datang dari segmen yang sama..sudah follow awak..:)

    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  63. Hai ! done follow you . Saya dari segmen yang sama . Follow me back okay ? http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  64. follow awak =))

    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  65. Done Follow !!!
    Dari segmen yang sama =)
    Feel free to visit me back. maybe bleh exchange link and blog anda akan diletakkan dalam bloglist bittersweet.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  66. Hey haii salam kenal, im anne
    saya datang dari segmen yang sama

    datang sini hope tak sombong sombong ya

    jom singgah ke blog saya pula

    http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  67. Salam, singgah sini dan follow. Dari segmen yang sama.

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  68. jemput singgah
    http://blogmutiarabiru.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  69. hye! bw dri segmen yg sme + follow skali #624 :) follow blik ea...tq! :D

    http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  70. blogwalking dari segmen:jom tingkatkan followers sampai lebam :)

    ReplyDelete
  71. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  72. Hi.. datang dari segmen yang sama.. yuyu dah lama follow sini.. come visit my site.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  73. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...


    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  74. hai, Resz folo sini, folo resz juga yaa!


    http://www.heregoesnureese.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  75. Hai!!!

    Datang singgah join segmen yg sama. Dah follow blog awk sblm nie, Sonok tgk awk aktif dlm bidang modelling. :)

    http://itmemawarputih.blogspot.com/




    ReplyDelete
  76. Dari segmen yang sama ^^ #633
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  77. hi, kte da follow awk
    hit me back ok
    =)

    http://eyzafye.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  78. dari segmen yg sama, dah follow awak :)
    http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  79. salam perkenalan + follow... :)

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  80. Salam perkenalan..fiza dr segmen yg sama.done follow u..follow me back :)
    http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    Jemput bace bes entry jom:
    http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/07/kisah-abang-hero.html

    ReplyDelete
  81. done follow. jgn lupe follow blog saye balik...:) dari segmen yg sama..
    http://ciknunaspecky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  82. salam , blogwalk here n done follow , :D
    dari segmen sama ,

    http://hey-this-is-my-world.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    p/s: blog baru

    ReplyDelete
  83. dari segmen yang sama.. done followed..
    follow back yer ?

    http://ahmadibloglaa07.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  84. Hi...salam perkenalan..
    done follow n singgah..
    jom singgah belog saya.. :)

    http://meazrynn.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  85. dr segmen yg sme ^^ done follow u
    mohon visit my blog ea
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  86. dari segmen sama, done follow here. sudikan diri follow balik :)
    http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  87. done follow awak :) follow me back tau !!

    http://silverjupiter.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  88. Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  89. done follow., follow me back., sgmen sma :)
    http://sikecikanis.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  90. Segmen telah tamat :) . Macam mana ? Follower bertambah atau tak ?

    ReplyDelete
  91. dear,im done follo u back..thanks.dear..=)

    ReplyDelete
  92. follow here jum ke blog saya pulak and be my follower =)

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts