Ketinggalan zaman? Cik Misya baru nak try Churp Churp..

Salam.. Betul ke leh tambah pendapatan melalui Churp Churp? Dengar-dengar dari rakan blogger yang lain, yes boleh juga.Huhu.. Saya memang ketinggalan zaman! Dah lama benda ni ada baru sekarang terhegeh-hegeh nak join geng burung biru yang comel nih. huhu. So, sayang-sayang semua, marilah support saya beramai-ramai by clicking link below! Please-please-please.. (walhal taktau pun what will happen to me after clicking this link). Hantam sajala labu...=)




Now tengah usha-usha web/blog yang leh ajar saya camne nak guna benda alah ni macam kat SINI. Ada rezeki, dapatlah tambah duit poket. Uols yang nak try pun boleh.. Klik je link kat atas tu..:)



Cik Misya : Suka telur burung puyuh.

Comments

  1. kitty pon xtry lg churp2 ni.hee btw kitty dtg sini n follow :)

    ReplyDelete
  2. churp2 jarang ade iklan skrg ni.. huhu... banyak yang kena hantar draft... boleh try blin.gd -> http://bit.ly/RraTcp atau says.my--> http://bit.ly/RNpDwq... free sign up.. =)

    ReplyDelete
  3. ika dah lama buat tp xpenah tgk dia punye amount ade brape. haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts