expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 19, 2012

Ketinggalan zaman? Cik Misya baru nak try Churp Churp..

Salam.. Betul ke leh tambah pendapatan melalui Churp Churp? Dengar-dengar dari rakan blogger yang lain, yes boleh juga.Huhu.. Saya memang ketinggalan zaman! Dah lama benda ni ada baru sekarang terhegeh-hegeh nak join geng burung biru yang comel nih. huhu. So, sayang-sayang semua, marilah support saya beramai-ramai by clicking link below! Please-please-please.. (walhal taktau pun what will happen to me after clicking this link). Hantam sajala labu...=)




Now tengah usha-usha web/blog yang leh ajar saya camne nak guna benda alah ni macam kat SINI. Ada rezeki, dapatlah tambah duit poket. Uols yang nak try pun boleh.. Klik je link kat atas tu..:)



Cik Misya : Suka telur burung puyuh.

4 comments :

cik kitty said... Reply To This Comment

kitty pon xtry lg churp2 ni.hee btw kitty dtg sini n follow :)

mumui said... Reply To This Comment

churp2 jarang ade iklan skrg ni.. huhu... banyak yang kena hantar draft... boleh try blin.gd -> http://bit.ly/RraTcp atau says.my--> http://bit.ly/RNpDwq... free sign up.. =)

MRS Rongoks said... Reply To This Comment

ika dah lama buat tp xpenah tgk dia punye amount ade brape. haha

zainul zaki said... Reply To This Comment

huwaaa,, xtry lg,,cemana ek:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...