expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, September 21, 2012

Koleksi Kanta Lekap a.k.a Contact Lens yang pelik-pelik!

Salam.. Uish! Seram giler menengok contact-contact lens yang ada kat dunia nih. Huhu. Sharing by Jelajah Unik, di sini saya paparkan beberapa jenis contact lens yang pernah digunapakai especially dalam pembikinan filem-filem Hollywood. Serius korang mesti tak percaya tengok lens yang dorang pakai. Patutlah macam-macam jenis watak dan karakter boleh dibuat dengan hanya menggunakan kanta lekap pelik-pelik nih. Nak try? ;) Maklumat lanjut di SINI.

Pelik tak? Sorry, ini gambar saya shoot for Arabic theme! Ahaks...;) Scroll down untuk lihat all the weird contact lenses.
:
:
:
:
:
:
:
:
:







Ada bran?? Even saya sebagai model pun tak terfikir nak pakai contact lens pelik-pelik gini. Unless memang tema for photoshoot yang pelik-pelik sesuai la kot. But i don't think so that i will involve dengan sesi shoot bertemakan terlampau pelik! Lebih-lebih lagi berhijab.. Yang paling pelik dan ganas pun yang saya pernah try macam photo saya kat bawah ni..;)


Klik SINI untuk entri penuh gambar saya di atas.




Cik Misya : Tema pelik senang dibuat sebab tak perlu control cun.

7 comments :

QA's ~ mamapapa said... Reply To This Comment

alamak.kalau dh pelik2 sangat tu sersm plsk kits tgkkn? :(

zainul zaki said... Reply To This Comment

seram -.-

Nur Atiqah Mohd Zaki said... Reply To This Comment

takutnya... dah seram la plak..

Asmar Arafad said... Reply To This Comment

Terkejut nyer tgk, tak sanggup nak pakai lens peliks camni..u ader jual lens ker.?

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@Asmar Arafad Huhu i'm not contact lens dealer.. Just newbie model.:)

BeLLa said... Reply To This Comment

erk menakutkan =='

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

kak,, nak wt photoshoot gak,, hehe,, jelez r,,, tapi,,, malu,, hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...