expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, September 22, 2012

Magnum Classic Almond. Anda mahu??

Salam. Erm macam dah lama tak makan aiskrim. Hah elok sangat ler tu malam-malam gini bedal eskrem. Tapi saya tak kira, addicted mau makan eskrem. Tengok-tengok peti sejuk, yezza..! Magnum dijumpai!! Haippp! Bukan nombor 4 angka magnum tuh.. Tapi Magnum classic almond sekotak ada lagi belum dimakan. Tapi takdelah nak melantak 1 kotak. Cukuplah sebatang. Huhu.

Before this makan magnum classic original tu je. Ni first time rasa yang almond. Taktau ler leh telan ke tak sebab ada kacang almond. Ahakss.. Maklumlah gadis bergigi besi macam saya ni tak digalakkan makan sebarang jenis kekacang. Mengelakkan gangguan tak best pada gigi dan besi. Heh.

Apa lagi, jom menikmati eskrem di malam minggu.. Nak juga? Boleh dibeli di kedai berhampiran.;-) Yeehaa..!





Cik Misya : Dah lama tak makan kacang sejak pakai braces.

2 comments :

fifie said... Reply To This Comment

Dah lama tak makan magnum nie, sejak diet. Huhu

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said... Reply To This Comment

aiskem terbaik ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...