Roti canai pisang + cheese...

Salam. Alhamdulillah kenyang.. Menu dinner saya malam ni, very simple. Bcos, dah takde idea nak makan apa! :-P Tonite i choose Roti canai inti pisang dan cheese beserta air sirap bandung. Huhu..

One of the restaurant yang kerap saya kunjungi di Bangi. Mostly makanan di sini sedap-sedap. Murtabak Singapore pun ada. Nak try? Meh la datang ke kedai makan ni berhampiran dengan area pasar malam Bangi. Ala dekat ngan Shell tu.. Heh macam uol tau je. Hihihi.











Papepun Alhamdulillah rezeki saya malam ni. Menu sihat jugalah sebab ada pisang. High nutrition gitu..;-)



Cik Misya : Dah lama tak makan durian.

Comments

  1. tak tahu plak ada roti canai pisang dan cheese.

    sedap!

    ReplyDelete
  2. wahh, tak penah tau pulak roti canai ade inti camtu. huhu, nampak sodap je.. *tgh lapar* hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts