expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, September 23, 2012

Roti canai pisang + cheese...

Salam. Alhamdulillah kenyang.. Menu dinner saya malam ni, very simple. Bcos, dah takde idea nak makan apa! :-P Tonite i choose Roti canai inti pisang dan cheese beserta air sirap bandung. Huhu..

One of the restaurant yang kerap saya kunjungi di Bangi. Mostly makanan di sini sedap-sedap. Murtabak Singapore pun ada. Nak try? Meh la datang ke kedai makan ni berhampiran dengan area pasar malam Bangi. Ala dekat ngan Shell tu.. Heh macam uol tau je. Hihihi.











Papepun Alhamdulillah rezeki saya malam ni. Menu sihat jugalah sebab ada pisang. High nutrition gitu..;-)



Cik Misya : Dah lama tak makan durian.

3 comments :

Syazwan Che Deraman said... Reply To This Comment

tak tahu plak ada roti canai pisang dan cheese.

sedap!

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@Syazwan Che Deraman hehe try ler..;)

purplekyu^_^ said... Reply To This Comment

wahh, tak penah tau pulak roti canai ade inti camtu. huhu, nampak sodap je.. *tgh lapar* hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...