expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, September 25, 2012

Nantikan kemunculannya.....!

Salam semua. Event besar-besaran untuk talent/model berkonsepkan Muslimah/Hijab! Pengumuman rasmi oleh CEO ESM pada 1 Oktober 2012 ini! Buat para talent/model yang berminat, inilah masa yang dinanti-nantikan untuk serlahkan bakat anda dan berpeluang menggapai impian sebagai model muslimah/berhijab!! Jangan lepaskan peluang! Tunggu.........;)




Jumpa anda nanti!=)


Cik Misya : Realisasikan impian menjadi selebriti dalam Majlis Anugerah.




13 comments :

nur anis said... Reply To This Comment

cantiknya baju tu..:)

Unknown said... Reply To This Comment

menarik =)

Unknown said... Reply To This Comment

santik lor baju 2.....
paper pown semoga berjaya yer

Unknown said... Reply To This Comment

gudluck :)

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@nur anis, @michelle, @aneem, @bella : Anda semua juga boleh turut serta dalam event ini! Terbuka kepada semua wanita di Malaysia.. Nantikan pengumuman lanjut.;)

Unknown said... Reply To This Comment

Aimi memang berbakat la...
Suka tengok cara Aimi posing ^_^

Unknown said... Reply To This Comment

gudluck sis...tggu taw..t piko review...
ad problem cket

suwara entertainment said... Reply To This Comment

saya berminat sgt dgn modelling muslimah ni. cuma agak kekok & takut nak berposing sgt. kena dptkan guidance dari somebody b4 joining this program. huhuhu

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@Dunia Wilma Alhamdulillah tq darling.:)

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@piko ija hehe no prob dear..

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@Sue-Rya Qistina Dear, program ni nanti memang khas untuk talent-talent baru yg berminat nak join bidang modelling. Dan sape2 yg bertuah nanti kami bagi peluang buat persembahan catwalk ala-ala majlis anugerah! Jangan lepas kan peluang untuk join nanti tau!=)

Anonymous said... Reply To This Comment

so cantik!!!

MyLovelyHeart^_^ said... Reply To This Comment

saya sangat berminat nk jadi model..masih ade peluang ke?^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...