expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, September 25, 2012

Nantikan kemunculannya.....!

Salam semua. Event besar-besaran untuk talent/model berkonsepkan Muslimah/Hijab! Pengumuman rasmi oleh CEO ESM pada 1 Oktober 2012 ini! Buat para talent/model yang berminat, inilah masa yang dinanti-nantikan untuk serlahkan bakat anda dan berpeluang menggapai impian sebagai model muslimah/berhijab!! Jangan lepaskan peluang! Tunggu.........;)




Jumpa anda nanti!=)


Cik Misya : Realisasikan impian menjadi selebriti dalam Majlis Anugerah.




13 comments :

nur anis said... Reply To This Comment

cantiknya baju tu..:)

Michelle Hopell said... Reply To This Comment

menarik =)

aneem said... Reply To This Comment

santik lor baju 2.....
paper pown semoga berjaya yer

BeLLa said... Reply To This Comment

gudluck :)

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@nur anis, @michelle, @aneem, @bella : Anda semua juga boleh turut serta dalam event ini! Terbuka kepada semua wanita di Malaysia.. Nantikan pengumuman lanjut.;)

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Aimi memang berbakat la...
Suka tengok cara Aimi posing ^_^

piko ija said... Reply To This Comment

gudluck sis...tggu taw..t piko review...
ad problem cket

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

saya berminat sgt dgn modelling muslimah ni. cuma agak kekok & takut nak berposing sgt. kena dptkan guidance dari somebody b4 joining this program. huhuhu

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@Dunia Wilma Alhamdulillah tq darling.:)

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@piko ija hehe no prob dear..

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@Sue-Rya Qistina Dear, program ni nanti memang khas untuk talent-talent baru yg berminat nak join bidang modelling. Dan sape2 yg bertuah nanti kami bagi peluang buat persembahan catwalk ala-ala majlis anugerah! Jangan lepas kan peluang untuk join nanti tau!=)

princesscindyrina.blogspot.com said... Reply To This Comment

so cantik!!!

luahan hati said... Reply To This Comment

saya sangat berminat nk jadi model..masih ade peluang ke?^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...