Nasi Goreng Pattaya Teddy Bear!

Yummy! Huhu.. Pernah tengok nasi goreng pattaya versi teddy bear macam gambar kat bawah ni? Comel kan? Huhu kalau dapat ni memang sayang ler nak makan. Kreatif dan rajin sungguh tukang masak yang mereka cipta dan menghias nasi goreng pattaya ni jadi sedemikian rupa.



Elok pula kepala teddy bear tu terletak dan dibentuk menggunakan nasi goreng. Diselimut pula dengan telur. Alahai comelnya... huhu.. Nak tahu kat mana leh dapat ni? Ahakss.. Saya pun taktahu! hehe.. Tak pun korang try la buat. Maybe leh menarik minat anak-anak yang kurang selera makan macam saya ni. hihihi.. 

Cik Misya : Suka nasi paprik.

Comments

  1. nasi goreng ni nak makan ke buat perhiasan ? hehehe

    bagi kucing makan, rasa kucing pon tak makan ni.hahaha

    tapi lepas tgk gambar ni, prut macam rasa lapar la pulak.huhuhu

    ReplyDelete
  2. sedapnye tgk..sekali pndg tak perasan nasi he he kretif2..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts