expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, September 8, 2012

Nasi Goreng Pattaya Teddy Bear!

Yummy! Huhu.. Pernah tengok nasi goreng pattaya versi teddy bear macam gambar kat bawah ni? Comel kan? Huhu kalau dapat ni memang sayang ler nak makan. Kreatif dan rajin sungguh tukang masak yang mereka cipta dan menghias nasi goreng pattaya ni jadi sedemikian rupa.



Elok pula kepala teddy bear tu terletak dan dibentuk menggunakan nasi goreng. Diselimut pula dengan telur. Alahai comelnya... huhu.. Nak tahu kat mana leh dapat ni? Ahakss.. Saya pun taktahu! hehe.. Tak pun korang try la buat. Maybe leh menarik minat anak-anak yang kurang selera makan macam saya ni. hihihi.. 

Cik Misya : Suka nasi paprik.

3 comments :

azriff laa said... Reply To This Comment

nasi goreng ni nak makan ke buat perhiasan ? hehehe

bagi kucing makan, rasa kucing pon tak makan ni.hahaha

tapi lepas tgk gambar ni, prut macam rasa lapar la pulak.huhuhu

MawardiYunus said... Reply To This Comment

waaaaaaaaaaaaaaa. comelnya

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said... Reply To This Comment

sedapnye tgk..sekali pndg tak perasan nasi he he kretif2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...