Pelakon Diana Amir bertunang dengan Ustaz! Tahniah!

Alhamdulillah tak sangka pelakon yang baru sahaja membuar penghijrahan imej bertudung telah pun selamat menjadi tunangan orang! Dan siapa sangka, tunangannya merupakan seorang Ustaz... Syukur-syukur-syukur.. Hehe.. Terover plak i! Pape pun, Welcome to da club Diana Amir..! Sama la kita ye? Ecehh!


Happy tengok artis-artis yang dahulunya lain then wat perubahan dengan berhijrah ke imej lebih baik, bahagia dengan kehidupan mereka sekarang.. Antara yang paling saya suka adalah Irma Hasmie.. Irma saya jadikan sebagai inspirasi saya.. Suka sangat tengok beliau.. Starting from dia berhijrah sampailah dah bersuami then bakal menimang cahaya mata.=)


So, for Diana Amir, Selamat Bertunang.. Semoga bahagia selamanya... U're so beautiful now! Berseri-seri gitu.. ;)




Cik Misya : Darah manis.

Comments

Unknown said…
wah..tahniah n sgt comel pasangan tu..
mama lynn said…
tgk galaksi mlm td.. suka tgk majlis dia ..sgt sederhana
Unknown said…
sebenarnya pensyarah bukan ustaz

baca sini http://www.szlihin.com/2012/09/diana-amir-bertunang-dengan-kawan.html

jom baca review Filem UntukTigahari

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/review-untuk-tiga-hari-waaaa-best.html
Unknown said…
comel diana amir:D

Popular Posts