Pelakon Diana Amir bertunang dengan Ustaz! Tahniah!

Alhamdulillah tak sangka pelakon yang baru sahaja membuar penghijrahan imej bertudung telah pun selamat menjadi tunangan orang! Dan siapa sangka, tunangannya merupakan seorang Ustaz... Syukur-syukur-syukur.. Hehe.. Terover plak i! Pape pun, Welcome to da club Diana Amir..! Sama la kita ye? Ecehh!


Happy tengok artis-artis yang dahulunya lain then wat perubahan dengan berhijrah ke imej lebih baik, bahagia dengan kehidupan mereka sekarang.. Antara yang paling saya suka adalah Irma Hasmie.. Irma saya jadikan sebagai inspirasi saya.. Suka sangat tengok beliau.. Starting from dia berhijrah sampailah dah bersuami then bakal menimang cahaya mata.=)


So, for Diana Amir, Selamat Bertunang.. Semoga bahagia selamanya... U're so beautiful now! Berseri-seri gitu.. ;)




Cik Misya : Darah manis.

Comments

  1. wah..tahniah n sgt comel pasangan tu..

    ReplyDelete
  2. tgk galaksi mlm td.. suka tgk majlis dia ..sgt sederhana

    ReplyDelete
  3. sebenarnya pensyarah bukan ustaz

    baca sini http://www.szlihin.com/2012/09/diana-amir-bertunang-dengan-kawan.html

    jom baca review Filem UntukTigahari

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/review-untuk-tiga-hari-waaaa-best.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts