expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, September 23, 2012

Peluang untuk anda menjadi model Butik Pengantin!!

-TAMAT-

Salam semua... Teringin nak jadi model Butik Pengantin? Haa inilah masanya yang ditunggu-tunggu especially untuk adik-adik dan kakak-kakak yang selalu message saya bertanyakan camne nak jadi model? So saya share dengan anda contest Pencarian Model oleh Butik Pengantin Sentuhan Nadhira.. Mana tahu, rezeki anda pula lepas ni, dapat bergandingan dengan saya dalam sesi photoshoot baju pengantin dari Butik Nadhira akan datang!=)

Nak tahu lebih lanjut tentang pencarian model ini? Sila lihat gambar di bawah...


Ikut syarat-syarat penyertaan dan usaha cari penge'like' gambar yang anda submit untuk contest ni ok! Nak seribu daya, taknak seribu...? Hehe faham-faham sendiri kan?;)  Tips nak dapat like banyak-banyak dalam contest facebook boleh baca INI. Anda boleh view album penuh saya menggayakan busana-busana pengantin dari butik ini di SINI.



Tips nak jadi model : Baca SINI.



Cik Misya : Seri pengantin.

20 comments :

Pn. Sheila@CC said... Reply To This Comment

peluang menarik ni pd sesiapa yang minat! jgn lepaskan peluang... :-)

BeLLa said... Reply To This Comment

yg x pakai tudung bole?

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Boleh2x. :-)

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Jom!:-)

fifie said... Reply To This Comment

Menarik. Selamat menjadi model semua :D Goodluck

iman nasuha said... Reply To This Comment

bestnyer.. lalalala

Salam fisabilillah said... Reply To This Comment

ade untuk model lelaki tak

ima said... Reply To This Comment

salam..akak ade buka lg x model pengantin ni..

ima said... Reply To This Comment

salam..akak ade lg x model pengantin ni

ima said... Reply To This Comment

salam..akak ade buka lg x model pengantin ni..

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Seperti yg tercatat dalam gambar, penyertaan sampai 31 oktober 2012 dear. Dah tutup lama sudah baaa..:-)

zulaika omar said... Reply To This Comment

assalamualaikum akak,bila nak ambik model lagi??

zulaika omar said... Reply To This Comment

Assalamualaikum akak..bila nak ambik model lagi??

Anna Anne said... Reply To This Comment

saya minat sangat dalam bidang model ni , teringin nak jadi model pengantin ..boleh akak bantu saya ?

Anna Anne said... Reply To This Comment

saya berminat sangat , tapi saya taktahu mcm mana caranya .. boleh tolong saya kak ?

Miss Ladybug said... Reply To This Comment

mesti nak kena ada account fb ke..

Miss Ladybug said... Reply To This Comment

kak..memang nak kena ada account fb kee....

Miss Ladybug said... Reply To This Comment

kak..mesti nak ada account fb ke

nur illya said... Reply To This Comment

mesti nak kena ada account fb ke..

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Maaf ya, saya bukan owner butik atau sesiapa yang incharge untuk pencarian model ni. Now dah takde dah contest ni. Harap maklum..:)

p/s: If nak belajar wat duit RM10000 sebulan boleh sms/wasapp 0169561764

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...