expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 24, 2012

Sambil Blogwalking Dapat Hadiah ! By Nurul

Assalamualaikum.. Yuhuu... Segmen lagi! Mesti korang dah bosan, dan jemu sampai nak termuntah asyik tengok saya join segmen. Heh. Takpe, gunakan beg plastik yang ada atau rakan sebelah pun leh jadi beg muntah anda.. Ahaks.. Ok stop! Jom story bout segment yang dianjurkan oleh sebuah lagi blog berwarna pink macam saya iaitu Mia. Syarat-syaratnya seperti dalam entri INI atau tekan banner di bawah.


Apa yang menarik tentang segmen ini adalah pelbagai hadiah yang ditawarkan kepada peserta bertuah oleh sponsor-sponsor segmen ni. Pergh ramai gak sponsornya! Murah rezeki si Mia neh. Hehe.. So jangan lupa share rezeki tu dengan saya.. Hihihi..;)

3 Header by Aiman Aziz (3 pemenang)
Header by Miss Z (2 pemenang)
Header by Nur Aina Nazura (2 pemenang)
Accessories by Vee Rao (1 pemenang)
Topup RM 5 by Siti Hajar (1 pemenang)
Cursors by Aieen Shitobi (3 pemenang)
Simple Header by Ain Farzana (5 pemenang)
Mustache necklace by Fash Burnout (5 pemenang)
Voucher by Kierah Closet (5 pemenang)
Perfumes,Blouse dan Handbag by Blouse Closet (3 pemenang-1 pemenang 1 hadiah)
Header by Anna Wafie (3 pemenang)
Brooch by Hotz Mumma-My Blog-My Story-My Life (2 pemenang)
Voucher RM 5 by ShawlsToLove (1 pemenang)
Voucher 5% by Maira Diana Shoppe (5 pemenang)
Topup RM 10 by Handmade by Ziah (2 pemenang)
Edited full blog by Liyana Hazid (1 pemenang)
Header Transparent by Liyana Hazid (3 pemenang)

Cuma yang peliknya nape masih Salam Ramadhan lagi ya masa opening entry segmen ni oleh penganjur? Masih mood puasa lagi kot.. Ke dah lama di publishkan before Raya lagi? Wallahualam..=)



Cik Misya : Ada sesiapa nak sponsor my wedding?;)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...