Segmen: Be My Follower by Didiey

Salam.. Em dah malam-malam ni terpandang satu entri from one of the blog yang saya follow. Tertarik dengan segmen tajaan Cik Didiey.. Mudah je nak join.. Follow je syarat-syarat yang tertera dalam entri Cik Didiey di SINI atau klik banner comel kat bawah ni. Saya dah follow dah semua syarat beliau. [Berlagak!]


So far, follower saya seramai 509 orang. Sangat-sangat sayang dengan dorang semua sebab sudi follow blog saya yang serba kekurangan ni. [Cewah!] Ciput giler... hehe..

InsyaAllah target saya nak capai beribu-ribu lemon follower! Ahaks.. Bajet bagus je kan? Huhu.. But memang impian setiap blogger nak ada follower tiada had. I mean infinity.. Macam blogger hebat Ben Ashaari ataupun Hanis Zalikha. Selagi dipanjangkan usia dan dapat aktif menaip di blog, insyaAllah selagi tu nak ada follower seramai mungkin. Doa-doakan la ye. Ngee..^_^

Ok done! Ready untuk dihidangkan kepada Cik Didiey... Selamat memilih yang terbaik ya dear..;)


Cik Misya : Berkasih hanya satu, berkawan biar beribu..

Comments

  1. thanx sbb sudi support didiey :)

    ReplyDelete
  2. bnyk ne segmen.hehe..penat dh..

    ReplyDelete
  3. Salam.. Singgah dari segmen yang sama.. Mari terjah entri terbaru saya..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/syoknya-dapat-menikmati-keropok-lekor.html

    ReplyDelete
  4. salam..singgah dari segmen yg sama.. :)
    follow you..!
    singah balik yew
    http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  5. join ! dari segmen yg sama..

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    done follow.. follow me back :D bawak geng skali :DD

    ReplyDelete
  6. Lalala . Blogwalking here :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  7. balas kunjungan dari segmen yang sama.. :)

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat sb takda masa nak BW.. done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  9. Following you from segmen http://winasuhaimi.blogspot.com/2012/10/28-segmen-be-my-follower-by-didiey.html
    Nice blog of you :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts