Segmen: Be My Follower by Didiey

Salam.. Em dah malam-malam ni terpandang satu entri from one of the blog yang saya follow. Tertarik dengan segmen tajaan Cik Didiey.. Mudah je nak join.. Follow je syarat-syarat yang tertera dalam entri Cik Didiey di SINI atau klik banner comel kat bawah ni. Saya dah follow dah semua syarat beliau. [Berlagak!]


So far, follower saya seramai 509 orang. Sangat-sangat sayang dengan dorang semua sebab sudi follow blog saya yang serba kekurangan ni. [Cewah!] Ciput giler... hehe..

InsyaAllah target saya nak capai beribu-ribu lemon follower! Ahaks.. Bajet bagus je kan? Huhu.. But memang impian setiap blogger nak ada follower tiada had. I mean infinity.. Macam blogger hebat Ben Ashaari ataupun Hanis Zalikha. Selagi dipanjangkan usia dan dapat aktif menaip di blog, insyaAllah selagi tu nak ada follower seramai mungkin. Doa-doakan la ye. Ngee..^_^

Ok done! Ready untuk dihidangkan kepada Cik Didiey... Selamat memilih yang terbaik ya dear..;)


Cik Misya : Berkasih hanya satu, berkawan biar beribu..

Comments

Unknown said…
thanx sbb sudi support didiey :)
Anonymous said…
bnyk ne segmen.hehe..penat dh..
~AiMi SyAhiRAh~ said…
Salam.. Singgah dari segmen yang sama.. Mari terjah entri terbaru saya..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/syoknya-dapat-menikmati-keropok-lekor.html
amoylalato said…
salam..singgah dari segmen yg sama.. :)
follow you..!
singah balik yew
http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html
Unknown said…
join ! dari segmen yg sama..

http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

done follow.. follow me back :D bawak geng skali :DD
Lalala . Blogwalking here :)

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html
Unknown said…
balas kunjungan dari segmen yang sama.. :)

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html
Anonymous said…
singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat sb takda masa nak BW.. done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html
Anonymous said…
Following you from segmen http://winasuhaimi.blogspot.com/2012/10/28-segmen-be-my-follower-by-didiey.html
Nice blog of you :)

Popular Posts