expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, September 28, 2012

SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING

Salam semua.. Di tengahari Jumaat ni nak join satu segmen anjuran seorang blogger jejaka E'Raz Fadli  Haipp! Tak gi solat Jumaat ek?? Hihi.. Gurau je.. Selalu gugurl-gugurl je wat segmen gini. Jarang orang laki nak buat. Hari Jumaat laks tuh! Hehe..;) Takpe, support aje segmen ni.. Nak join? Klik kat banner bawah k.


Sekali imbas ada iras wajah Allahyarham penyanyi Izwan Pilus penganjur ni.;) Yeke? huhu.. Wallahualam. Cecepat join sebab akan tamat pada 1 Oktober 2012!



Cik Misya : Lelaki tiada uzur syari'e.

11 comments :

Eraz Fadli said... Reply To This Comment

Thanx sebab join.. Pegi la solat jumaat.. Masjid kat depan office ni je.. Jalan kaki.. ;)

siti situ sana sini said... Reply To This Comment

Saya follow & jom BW follow back...
http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Si Matatajam said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen...

Nur Razlinda said... Reply To This Comment

done follow you.. terjah dari segmen BW yg sama.. salam ukhwah :D

nurun nasuha said... Reply To This Comment

done follow you.. terjah dari segmen BW yg sama

Juz A Bluelygirlz.... said... Reply To This Comment

Hye.. dri segmen yg sme ^^ ..
done follow u..
visit my blog ea..
klu sudi follow la skli ^^

Eraz Fadli said... Reply To This Comment

Senarai Peserta SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING telah disenaraikan.. Jom terjah link masing-masing di link SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING atau link dibawah.. :

http://www.erazfadli.com/p/peserta-4th-segmen.html

Selamat Berblogwalking.. ;)

Nor Salmi said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen
Singgah sini dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Dikbi Kamaruddin said... Reply To This Comment

dari segmen yg sama + follow
jom ke blog saya.. :)

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

sampaicucuratap said... Reply To This Comment

bw sini blaja nak jadi model.. =))

wantie said... Reply To This Comment

dari segmen yg sama
salam kenal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...