SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING

Salam semua.. Di tengahari Jumaat ni nak join satu segmen anjuran seorang blogger jejaka E'Raz Fadli  Haipp! Tak gi solat Jumaat ek?? Hihi.. Gurau je.. Selalu gugurl-gugurl je wat segmen gini. Jarang orang laki nak buat. Hari Jumaat laks tuh! Hehe..;) Takpe, support aje segmen ni.. Nak join? Klik kat banner bawah k.


Sekali imbas ada iras wajah Allahyarham penyanyi Izwan Pilus penganjur ni.;) Yeke? huhu.. Wallahualam. Cecepat join sebab akan tamat pada 1 Oktober 2012!



Cik Misya : Lelaki tiada uzur syari'e.

Comments

  1. Thanx sebab join.. Pegi la solat jumaat.. Masjid kat depan office ni je.. Jalan kaki.. ;)

    ReplyDelete
  2. Saya follow & jom BW follow back...
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. done follow you.. terjah dari segmen BW yg sama.. salam ukhwah :D

    ReplyDelete
  4. done follow you.. terjah dari segmen BW yg sama

    ReplyDelete
  5. Hye.. dri segmen yg sme ^^ ..
    done follow u..
    visit my blog ea..
    klu sudi follow la skli ^^

    ReplyDelete
  6. Senarai Peserta SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING telah disenaraikan.. Jom terjah link masing-masing di link SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING atau link dibawah.. :

    http://www.erazfadli.com/p/peserta-4th-segmen.html

    Selamat Berblogwalking.. ;)

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen
    Singgah sini dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama + follow
    jom ke blog saya.. :)

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama
    salam kenal

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts