expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, September 27, 2012

Segmen : Follow And Follow

Salam semua.. Em petang-petang gini, mau relax-relax kan diri dengan join segmen Qaleshya Umairah ni..

Klik banner di atas untuk join.

Tarikh tutup? Wallahualam.. Penganjur akan maklumkan bila tamatnya sebab ia baru sahaja bermula pada 25 September 2012 yang lalu.=) Tapi bukan main ramai  yang dah join! Dasat juga blogger neh. Huhu.. Jom join!



Cik Misya : Dulu-dulu ada produk penjagaan diri jenama Follow Me.


5 comments :

fifie said... Reply To This Comment

Nak join jugak la. hehe

nur said... Reply To This Comment

SELAMAT BERSEGMEN.. NUR TAG MISYA JOIN NI..


http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

kisah neelofa & hans isaac di KOH SAMUI

tentang KOH SAMUI

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

Salam dear.. =) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

Emas Putih said... Reply To This Comment

Hai .. sy follow n singgah sini :) dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-follow-and-follow.html

Mia Liana said... Reply To This Comment

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/segmen-follow-and-follow.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...