expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 17, 2012

Segmen Follow Follow by Amy Fendi

Salam semua.. Seronok pula join segmen-segmen ni. Ramai blogger yang banyak masa dan kreatif menganjurkan macam-macam segmen. Maybe this is one of their strategy to increase the traffic. So, sebagai tanda menyokong, saya pun tak ketinggalan turut serta segmen-segmen yang diadakan oleh Amy Fendi. Haiyaa merepek panjang-panjang plak. Ok stop! Jom join segmen INI atau klik banner hot kat bawah ni..


Em penganjur nak tahu apa pengalaman a.ka kenangan yang tak dapat dilupakan dalam hidup saya.. Banyak juga kenangan yang tak dapat dilupakan. So, saya ambil 2 kenangan yang takkan saya lupakan..

Kenangan pahit : Kehilangan orang paling disayangi buat selama-lamanya angkara perbuatan manusia yang tiada hati perut. [Allah sahaja yang akan membalasnya]
Kenangan manis : Of course semasa Hari Pertunangan saya..=) Alhamdulillah cincin tanda bakal menjadi isteri orang tersarung indah di jari manis. Hope berkekakalan hingga ke jinjang pelamin. Amin..


Lagi satu, penganjur tanya hadiah apa saya nak. Saya nak kereta Audi sebiji! Tak pun rumah banglo sebuah! Ahakss... Bangkrup ler penganjur lepas ni. Huhu. Takdela, just joking. Hadiahnya ada 2 je leh pilih. Nak header atau cursor.. So, i prefer header la kot. Taknak cursor yang comel-comel tapi berserabut tuh. hehe..

Ok done! Nak anta penyertaan ke penganjur.. Uols nak join pun boleh. Mari mengeratkan silaturrahim sesama kita..=)



Cik Misya : Pernah buat persembahan tarian A Go Go.. Lagu Kenanganku by Jeffridin.

6 comments :

amy fendi said... Reply To This Comment

Ohh.. Terima kasih sudi join :)

Anne Vy said... Reply To This Comment

good luck
singgah sini follow kamu
http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/segmen-follow-follow-by-amy-fendi.html

amy fendi said... Reply To This Comment

Tahniah! Akak menang http://amyfendi.blogspot.com/2012/10/keputusan-segmen-follow-follow-by-amy.html

amy fendi said... Reply To This Comment

Okay.. Dah siap.. Harap akak suka :) herrmmm..
http://1.bp.blogspot.com/-cTj7q70fVt4/UG2kJoMEItI/AAAAAAAABS0/GNiEfjjkmxA/s1600/aimi-syahirah.png

amy fendi said... Reply To This Comment

Ni saya try besarkan sikit header akak.. Kalau tak cukup besar jgk cakap ehh.. Boleh adjust lagi :)

http://1.bp.blogspot.com/-Ad4RtMCz6J4/UG6F271r0UI/AAAAAAAABTs/Cf6Pq8PBvNg/s1600/aimisyahirah2.png

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@amy fendi huhu dah try tapi still sama. em ukuran panjang raungan header akak ni, 1100.. tinggi tak kisah.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...