expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, September 4, 2012

SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER !

Salam semua blogger yang suka join segmen tu, meh sini usha entri saya ni. Huhu. Saja je join segmen ni sebab ternampak dari entri Cik Nabila Biela. Korang nak join? Haa klik je banner comel kat bawah ni ya..


Bulan September ni bulan best bagi saya. Dan InsyaAllah akan abadikan satu kenangan dalam bulan September tahun depan jika dipanjangkan umur. InsyaAllah.. Cuma tahun ni je tak berapa best atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. Tapi ya la September tahun ni masih muda lagi. Tunggulah hari-hari seterusnya. Aipp apa saya melalut sudah. huhu..

So, korang kalau nak join jangan lupa ikut syarat-syarat penganjur iaitu Mizz Wenn ya. Jom follow-memfollow.. Boleh merapatkan silaturahim dan berkenalan dengan blogger-blogger baru. huhu..:)



 Cik Misya : Follow benda baik sahaja.


15 comments :

Mizz Wenn said... Reply To This Comment

thanks join =) , jom bw yang lain supaya followers kiter meningkat

AINI CHE DIN said... Reply To This Comment

datang dari segmen yg sama dan follow sini..jemput ke blog kite..salam kenal


http://ainichedin.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

Pn. Sheila@CC said... Reply To This Comment

selamat bersegmen juga dear... :-)

لين Si Pipi Merah said... Reply To This Comment

follow sini..salam kenal..
dari segmen yg sama..
http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

ArifahLee said... Reply To This Comment

Hai ! Saya join segmen yang sama . Saya follow cni tau .
Besar harapan saya untuk awak follow blog sy balik . :)

http://arifahlee.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wen-jom-tambah-follower-di.html

NURUL ◕‿◕ said... Reply To This Comment

follow sini,dari segmen yang sama (;

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wennjom-tambah-followers-di.html

jemput ke blog saya ^^

FairuzJaafar said... Reply To This Comment

http://picturefinding.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

jom bw blog pius pulak.. salam perkenalan yer. follow:)

iezayusof said... Reply To This Comment

ieza datang sambil folo sini, dari segmen sama, jemput folo ieza pulak

http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

follow sini juga dari segmen yg sama..

salam kenal

Faizul Osman said... Reply To This Comment

datang dr segmen yg sama... untuk memenuhi syarat sy dah follow blog ini...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wen-jom-tambah-follower-di.html

~PILOT LOVER~ said... Reply To This Comment

done follow.. dari segmen yg sama... jemput ke blog naz ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

iyou said... Reply To This Comment

salam taaruf ^^

Michelle Hopell said... Reply To This Comment

singgah dari segmen sama~~

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

maszull said... Reply To This Comment

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-follower-di.html

Amalia said... Reply To This Comment

assalamualaikum.. jalan-jalan kat sini^^ sudi-sudikanlah diri menjelajah blog amalia..

http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...