SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER !

Salam semua blogger yang suka join segmen tu, meh sini usha entri saya ni. Huhu. Saja je join segmen ni sebab ternampak dari entri Cik Nabila Biela. Korang nak join? Haa klik je banner comel kat bawah ni ya..


Bulan September ni bulan best bagi saya. Dan InsyaAllah akan abadikan satu kenangan dalam bulan September tahun depan jika dipanjangkan umur. InsyaAllah.. Cuma tahun ni je tak berapa best atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. Tapi ya la September tahun ni masih muda lagi. Tunggulah hari-hari seterusnya. Aipp apa saya melalut sudah. huhu..

So, korang kalau nak join jangan lupa ikut syarat-syarat penganjur iaitu Mizz Wenn ya. Jom follow-memfollow.. Boleh merapatkan silaturahim dan berkenalan dengan blogger-blogger baru. huhu..:)



 Cik Misya : Follow benda baik sahaja.


Comments

  1. thanks join =) , jom bw yang lain supaya followers kiter meningkat

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yg sama dan follow sini..jemput ke blog kite..salam kenal


    http://ainichedin.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen juga dear... :-)

    ReplyDelete
  4. follow sini..salam kenal..
    dari segmen yg sama..
    http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  5. Hai ! Saya join segmen yang sama . Saya follow cni tau .
    Besar harapan saya untuk awak follow blog sy balik . :)

    http://arifahlee.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wen-jom-tambah-follower-di.html

    ReplyDelete
  6. follow sini,dari segmen yang sama (;

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wennjom-tambah-followers-di.html

    jemput ke blog saya ^^

    ReplyDelete
  7. http://picturefinding.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    jom bw blog pius pulak.. salam perkenalan yer. follow:)

    ReplyDelete
  8. ieza datang sambil folo sini, dari segmen sama, jemput folo ieza pulak

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  9. http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    follow sini juga dari segmen yg sama..

    salam kenal

    ReplyDelete
  10. datang dr segmen yg sama... untuk memenuhi syarat sy dah follow blog ini...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wen-jom-tambah-follower-di.html

    ReplyDelete
  11. done follow.. dari segmen yg sama... jemput ke blog naz ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen sama~~

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-follower-di.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum.. jalan-jalan kat sini^^ sudi-sudikanlah diri menjelajah blog amalia..

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/segmen-mizz-wenn-jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts