expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 24, 2012

Segmen : Saya Nak Ramai Kawans Blog

Salam semua.. Sigh Monday blues...! Ahakss... As usual la kan mostly bila hari Isnin je, semua moody plus takde semangat nak berkerja. Oh cepatnya weekend berlalu.. Huhu.. Okla, sambil-sambil hilangkan bosan ni join ler sat segmen by Ain Dzaya neh. Follow aje syarat-syarat pernyertaan di SINI or click banner kat bawah ni..



Follower saya sekarang hingga entri comel ini direkacipta adalah seramai 630 orang. Masih jauh ketinggalan beb. huhu.. Ok darling, siap my entry to be submit to Cik Ain Dzaya..=)



Cik Misya : Mahu anjurkan segmen juga.

8 comments :

Yana Aina said... Reply To This Comment

selamat ber segmen ^^

Ain Dzaya said... Reply To This Comment

ello..eloo...malas bebnaw eak senin nie..ain pun sama..muehehe...measih la sudi join kenduri segment kecil kecilan nie...hope bole bntu traffic n kawan belog up ^^ tepoktepok tgn sket..
jgn lupa undi ain taww!

Arra Ahmad said... Reply To This Comment

singgah...dah follow..:)

Dhia Dirham said... Reply To This Comment

hello
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/saya-nak-ramai-kawans-blog.html

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Salam perkenalan. Very nice blog!=)Join segmen sama juga. huhu. Jom support dan doakan saya dalam pertandingan peringkat akhir Pencarian Model ini!! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rugi-tak-view-entri-tentang-gadis.html

Mk Syahir said... Reply To This Comment

datang follow sini cario kawans :) hew hew

http://www.mksyahir.com/2012/09/saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Qiel RQ said... Reply To This Comment

Salam kenalan kembali. Thanks for dropping by, and didoakan semoga maju jaya hendaknya. :) Nice blog too!

http://ruzqil31.blogspot.com/2012/09/segment-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

Cikgu Ma said... Reply To This Comment

ziarah kawan dari segmen ain...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...