Segmen : Saya Nak Ramai Kawans Blog

Salam semua.. Sigh Monday blues...! Ahakss... As usual la kan mostly bila hari Isnin je, semua moody plus takde semangat nak berkerja. Oh cepatnya weekend berlalu.. Huhu.. Okla, sambil-sambil hilangkan bosan ni join ler sat segmen by Ain Dzaya neh. Follow aje syarat-syarat pernyertaan di SINI or click banner kat bawah ni..



Follower saya sekarang hingga entri comel ini direkacipta adalah seramai 630 orang. Masih jauh ketinggalan beb. huhu.. Ok darling, siap my entry to be submit to Cik Ain Dzaya..=)



Cik Misya : Mahu anjurkan segmen juga.

Comments

  1. ello..eloo...malas bebnaw eak senin nie..ain pun sama..muehehe...measih la sudi join kenduri segment kecil kecilan nie...hope bole bntu traffic n kawan belog up ^^ tepoktepok tgn sket..
    jgn lupa undi ain taww!

    ReplyDelete
  2. hello
    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/saya-nak-ramai-kawans-blog.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan. Very nice blog!=)Join segmen sama juga. huhu. Jom support dan doakan saya dalam pertandingan peringkat akhir Pencarian Model ini!! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rugi-tak-view-entri-tentang-gadis.html

    ReplyDelete
  4. datang follow sini cario kawans :) hew hew

    http://www.mksyahir.com/2012/09/saya-nak-ramai-kawans-blog.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenalan kembali. Thanks for dropping by, and didoakan semoga maju jaya hendaknya. :) Nice blog too!

    http://ruzqil31.blogspot.com/2012/09/segment-saya-nak-ramai-kawans-blog.html

    ReplyDelete
  6. ziarah kawan dari segmen ain...=)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts