SEGMEN : Tambah Followers by Khairunnisa

Salam semua.. Em terminat nak join segmen Cik Nisa ni.. Mehla jadi sebahagian daripada Khairunnisa's Land! Nak join? Klik SINI atau banner kelip-kelip kat bawah ni...


So far follower saya sehingga entri ini ditulis adalah seramai 578 orang. Saya mengidam (macam pregnant woman laks!) nak follower seramai 50 000 orang! Mungkin tercapai? InsyaAllah satu hari nanti sape yang tau?;)

Em nak tag sape ek? Dah lama tak tag-tag orang join segmen nih. huhu.. Tag Nurmujahidah la. She's one of my best friend in blogging world.=)



Cik Misya : Berangan.

Comments

  1. Selamat Bersegmen..hahaa . 50 000 ? perghhh . hahaha

    ReplyDelete
  2. Blogwalking dari segmen yang sama donw follow please follow me back
    http://mia-udax.blogspot.com/2012/09/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    ReplyDelete
  3. gud luck... ^_^


    kite follower awk yg ke 585 ^_^

    ReplyDelete
  4. wah,, tq,,, terharu dengan ayat last tu,, huhuhu,,

    ReplyDelete
  5. jom join http://fiqahgemokk.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama
    follow you ;)
    singah back oke ..
    http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/09/segmen-tambah-folloers-by-khairunnisa.html

    ReplyDelete
  7. singgah follow sini dari segmen sama..please folllow kathy ye? http://resipidarihati.blogspot.com/2012/09/segmen-tambah-follower-by-khairunnisa.html

    ReplyDelete
  8. http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tambah-follower-by.html
    jum follow saya!

    ReplyDelete
  9. Datang melawt rakan sesegman + follow :)

    ReplyDelete
  10. datang follow sini

    http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    ReplyDelete
  11. Dari segmen sama...Sudi followlah balik..

    ReplyDelete
  12. follow kte blik k,,

    http://are-nieyz9198.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    ReplyDelete
  13. Nisa datang terjah blog kamu . Thanks sbb sudi join segmen Nisa nie . Nisa baru ja ada masa untuk follow blog awak . Selalu jenguk blog Nisa untuk tahu mengenai new update yaa :)

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama,done follow sini..(:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    Jemput join GA ini.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html
    dan
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. datang sini follow awk..
    dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  16. Tahniah ! Anda menang segmen NIsa . Sila redeem hadiah dengan segera . :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts