Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

Salam semua. Haa anda telah tertangkap!! hehe.. Meh la join segmen by Nabila Medan neh. Senang aje syarat penyertaannya. Boleh tengok di SINI or click aje banner di bawah.


So far my follower until this entry is written adalah seramai 650 orang. Alhamdulillah satu peningkatan yang memberangsangkan dalam seminggu dua ni. Bersusah-payah join macam-macam segmen sampai dah fenin-fenin mana satu segmen nak di follow mahupun di blogwalking. Heh. But ni salah satu cara terbaik untuk perkenalkan blog memasing. And Alhamdulillah saya dapat banyak frens baru.=)

Sape-sape yang membaca entri ini, automatically anda ditangkap a.k.a di tag! Hehe.. Ni salah satu syarat nya. Nak join ke taknak join, terpulang..;) Tamat pada 30 September 2012. Rugi tak join tau! Bukan calang-calang blogger Nabila Medan nih.=)



Cik Misya : Tangkap lentok.. Mengantuk!

Comments

  1. insyaAllah, klau berkesempatan nak join segmen2 camni. nak tmbh followers lg. but, nak cari followers yg setia tu susah gak kan. hehehe

    http://suriaqistina.blogspot.com/2012/09/bikin-panas-hati.html

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  3. ieza follow sini, jemput folo ieza ^^

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  4. Selamat menangkap ^^
    datang dari segmen yg sama

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-tangkap-follower-banyak-banyak_27.html

    ReplyDelete
  5. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  6. haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :)

    http://aidablurr96.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. done follow, hit me back ya http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  10. oh tajuk cerpen boleh
    awak masuk dalam tu
    awak tulis nama PGE tu
    then entry kat bawah tu
    awak letak tajuk
    conoh
    CERPEN 1

    ReplyDelete
  11. hai. sy dari segmen sama.Sy follow n singgah sini.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  12. http://pipotgraphy.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  13. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    singgah sini dari segmen yang sama...HAPPY BLOGWALKING

    ReplyDelete
  14. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  15. salam...sorry ayu lambat datang hehehe... baru ni lah ada masa..hehehe

    ayu datang dari segmen yang sama..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  16. datang menangkap.... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  17. hi..done follow.
    singgah sini jugak tau :)
    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan !
    join segmen ni jugak. ^^

    like fanpage FL Bloghouse atau follow twitter untuk update terkini. tq ! =))

    ReplyDelete
  19. mari tangkap follower sama-sama..

    http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  20. hye, terjah sini, dari segmen yang sama..jom terjah blog sy juga.. http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum,

    Maaf sangat2 sebab lambat buat blogwalking... Harap kamu sudi singgah ke blog saya.

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  22. tahniah wak sebab menang segmen nih..bnyk tuh meningkat nk dekat 500 tu...:P

    ReplyDelete
  23. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts