expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 26, 2012

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

Salam semua. Haa anda telah tertangkap!! hehe.. Meh la join segmen by Nabila Medan neh. Senang aje syarat penyertaannya. Boleh tengok di SINI or click aje banner di bawah.


So far my follower until this entry is written adalah seramai 650 orang. Alhamdulillah satu peningkatan yang memberangsangkan dalam seminggu dua ni. Bersusah-payah join macam-macam segmen sampai dah fenin-fenin mana satu segmen nak di follow mahupun di blogwalking. Heh. But ni salah satu cara terbaik untuk perkenalkan blog memasing. And Alhamdulillah saya dapat banyak frens baru.=)

Sape-sape yang membaca entri ini, automatically anda ditangkap a.k.a di tag! Hehe.. Ni salah satu syarat nya. Nak join ke taknak join, terpulang..;) Tamat pada 30 September 2012. Rugi tak join tau! Bukan calang-calang blogger Nabila Medan nih.=)



Cik Misya : Tangkap lentok.. Mengantuk!

24 comments :

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

insyaAllah, klau berkesempatan nak join segmen2 camni. nak tmbh followers lg. but, nak cari followers yg setia tu susah gak kan. hehehe

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/09/bikin-panas-hati.html

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Salam perkenalan! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

iezayusof said... Reply To This Comment

ieza follow sini, jemput folo ieza ^^

http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Everything's Everythings said... Reply To This Comment

Selamat menangkap ^^
datang dari segmen yg sama

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-tangkap-follower-banyak-banyak_27.html

aisyah humaira' said... Reply To This Comment

dtg terjah dari segmen sama !!
done follow here :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Nurul Haidah said... Reply To This Comment

haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :)

http://aidablurr96.blogspot.com

Mayang ABDUL RAZAK said... Reply To This Comment

done follow, hit me back ya http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Diera Tekikushika said... Reply To This Comment

Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

Diera Tekikushika said... Reply To This Comment

Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said... Reply To This Comment

hit me back.. dr grup 8

Emas Putih said... Reply To This Comment

oh tajuk cerpen boleh
awak masuk dalam tu
awak tulis nama PGE tu
then entry kat bawah tu
awak letak tajuk
conoh
CERPEN 1

Emas Putih said... Reply To This Comment

hai. sy dari segmen sama.Sy follow n singgah sini.
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

nurul afifah said... Reply To This Comment

http://pipotgraphy.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Mrs.BuduBilis said... Reply To This Comment

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

singgah sini dari segmen yang sama...HAPPY BLOGWALKING

Eraz Fadli said... Reply To This Comment

Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

salam...sorry ayu lambat datang hehehe... baru ni lah ada masa..hehehe

ayu datang dari segmen yang sama..

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

miz ruha said... Reply To This Comment

datang menangkap.... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Intan Wandalaara said... Reply To This Comment

hi..done follow.
singgah sini jugak tau :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

FL blogh0use said... Reply To This Comment

salam perkenalan !
join segmen ni jugak. ^^

like fanpage FL Bloghouse atau follow twitter untuk update terkini. tq ! =))

aynora nur said... Reply To This Comment

mari tangkap follower sama-sama..

http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

eyka said... Reply To This Comment

hye, terjah sini, dari segmen yang sama..jom terjah blog sy juga.. http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Mohd Lokman Bin Ramli said... Reply To This Comment

Assalamualaikum,

Maaf sangat2 sebab lambat buat blogwalking... Harap kamu sudi singgah ke blog saya.

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Puan Siti said... Reply To This Comment

tahniah wak sebab menang segmen nih..bnyk tuh meningkat nk dekat 500 tu...:P

Cik Fie said... Reply To This Comment

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...