expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, September 27, 2012

Senarai Peserta Segmen : Cik Misya Nak Follow!

Salam semua.. Pagi ni nak update dengan uols senarai peserta yang sudi join segmen terbaru saya yang dilancarkan semalam (26 Sep 2012). Nak join? Rugi tak join sebab 3 blogger bertuah berpeluang memenangi Topup RM5! And yang paling penting saya akan follow blog anda!!=) 

1. Nisha
13. Zakiah
30. Eraz Fadli
33. Zamani

Buat peserta semua, anda pun boleh follow-follow peserta-peserta yang lain. Dapat kita merapatkan ukhuwah sesam kita.=) Anda nak join juga? Klik SINI atau banner kat bawah ni untuk syarat-syarat penyertaan.



Nota : Nama yang dipotong adalah peserta yang linknya tiada. Mungkin telah dipadam/ taknak join. 

Cik Misya : Die Hard Fan.

19 comments :

ejulz said... Reply To This Comment

gud luck.. :)

Unknown said... Reply To This Comment

maafkan saya, tp no 14 n 15 tu link yg sama :D

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@KILLERKIPS ok tq for remind me. akan dibetulkan.:)

Saleha said... Reply To This Comment

Terima kasih cik aimi, sudi jengok blog picisan saya..

camna nak join ni
ada terma dan syarat ke
kena buat entri ke

Zyra1121 said... Reply To This Comment

x follow saya pon.. hehe.. peace^__^

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Zyra1121 Yunk, i dah folo u.. no. 41.. Nak folo brape kali?;)

Unknown said... Reply To This Comment

Dah follow Misya ^_^

Unknown said... Reply To This Comment

@Aimi Syahirah
no 41 tu blog I rasanya cik Misya oi...

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

A'ah mmg blog awak. Nape ya? Saya dah check link sume ok.:-)

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

thank you misya... ^_^...alhamdulillah...

Unknown said... Reply To This Comment

saya tag awak untuk join GA

Mummy MM said... Reply To This Comment

Baru 21 owg saya dah blogwalking, lambatnye saya.. huhu :(

Mummy MM said... Reply To This Comment

Done blogwalking + follow (setakat nie 50 orang)

ayut said... Reply To This Comment

no 61..harap bertuah! :)

HaNa Qisyaa said... Reply To This Comment

http://gurlz-elm0.blogspot.com/2012/10/segmen-pancing-follower-seramai-yang.html

JaSSNaNi said... Reply To This Comment

ok.. no.75... thanksss

Anonymous said... Reply To This Comment

79....thanks...

Unknown said... Reply To This Comment

no.85,,,wah,jauhnya.hahahah,,,
tq cik misya follow blog sy.jnji ditepati :)

Cik Puan said... Reply To This Comment

weeeeeeeeeeeeee...done follow sume^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...